VIP in Oostende met je zakenrelaties

VIP in Oostende met je zakenrelaties

Op zoek naar een originele uitstap met je zakenrelaties, klanten of medewerkers? Heb je al eens aan Oostende gedacht? De Stad aan Zee biedt verschillende verrassende vipformules.

 

Waarom zou je voor Oostende kiezen? De kuststad beschikt over een ruim aanbod aan meeting faciliteiten, kwaliteitsvolle restaurants en hotels. Oostende zelf is vlot bereikbaar en de locaties liggen op wandelafstand van elkaar. Oostende profileert zich ook uitdrukkelijk als dé Stad aan Zee voor meetings, incentives en congressen. En dat resulteert in een fijn aanbod aan viparrangementen van Meet in Oostende. We lijsten er enkele voor je op:

 

 

Oostende voor Anker (23/05/2019 - 26/05/2019)

Terug in de tijd op een echt Tall ship? Dat kan in Oostende! 150 authentieke schepen en vaartuigen die ooit de rijkdom vormden van onze roemrijke maritieme geschiedenis, meren aan aan de Oostendse kaaien. Beleef een onvergetelijke dag samen met je klanten of medewerkers en geniet van de zilte zeelucht op de Artemis of Minerva en breng een bezoek aan het Galjoen Lé Galion.

 

 

A l’Ostendaise  - Kom proeven (22/06/2019 - 23/06/2019)

Samen gastronomisch genieten met je klanten, zakenrelaties en/of medewerkers kan tijdens dit sfeervol evenement. 25 chef-koks gaan aan de slag met de verser dan verse vissoorten en schaaldieren uit de Noordzee. Proeven doen jullie samen mét zicht op zee!

 

 

Filmfestival Oostende 2019 (06/09/2019 - 14/09/2019)

Na de (hopelijk warme) zomer is het tijd om medewerkers en zakelijke relaties in de watten te leggen. Met film - zowel Vlaamse producties als een bijzonder internationaal aanbod - talent en lekkere hapjes! Het Filmfestival Oostende biedt verschillende vipformules aan met cateringpakketen. Zo kun je samen met je genodigden de Openingsavond van het festival bijwonen. Je bekijkt de openingsfilm en geniet nadien van een uitgebreide receptie. Een andere mogelijkheid is het Gala van de Ensors, de Vlaamse filmprijzen. Tijdens de uitreiking zit je op de eerste rij en daarna dans je samen met de genomineerden en je gasten tot in de vroege uurtjes op de exclusieve afterparty. Wens je een aparte receptie of walking diner te organiseren? Ook dat kan!

 

Interesse? Alle voorwaarden en details via:

www.meetinoostende.be/nl/vip/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

3 goede redenen om reviews te plaatsen

3 goede redenen om reviews te plaatsen

Locatietip Arnhem: Eventlocatie Venue13 organiseert bezichtigingsdag

Locatietip Arnhem: Eventlocatie Venue13 organiseert bezichtigingsdag

Spotify test rechtstreekse verkoop concertkaartjes aan fans

Spotify test rechtstreekse verkoop concertkaartjes aan fans

Advertenties