Bestel tijdig je schermen

Bestel tijdig je schermen

Bewegende beelden zijn overal, ze informeren en inspireren. Bedrijven en merken gebruiken LCD of LED schermen om het publiek te betrekken bij de boodschap die ze willen verspreiden. Maar wanneer bestel je best je audiovisueel materiaal?

 

Vicky Waldukat van Novid, leverancier van audiovisueel materiaal, geeft een antwoord op deze vraag: "Bewegende beelden zijn overal op evenementen, beurzen, live-events of sportwedstrijden. Bedrijven, standbouwers of beursorganisatoren zijn maanden op voorhand bezig met te brainstormen over concepten, te ontwerpen en tekenen. Bij Novid merken we dat het effectief bestellen van de hardware, de schermen en accessoires die nodig zijn voor de digitale communicatie, relatief laat gebeurt. Dat is een risico want veel mensen hebben nood aan deze oplossingen op hetzelfde moment. Bijvoorbeeld in het druk beursseizoen of tijdens de zomermaanden waar er veel live-events worden georganiseerd. En op = op, zo riskeer je de optimale LED of LCD oplossing voor jouw evenement te mislopen. Bovendien is tijdige planning ook aangewezen om de juiste videotechnieker op de juiste plaats te kunnen voorzien. Wil je zeker zijn van beschikbaarheid, contacteer ons dan nu voor je events of programma’s voor het einde van het jaar of zelfs al voor de beurzen die plaatsvinden in het voorjaar van 2019."

 

 

Betrouwbare oplossingen

Wouter Van Beirendonck vult aan: "Beschikbaarheid is een ding, betrouwbaarheid is een ander. Als klanten hun audiovisueel materiaal op tijd bestellen, dan kunnen ze profiteren van de kennis en ervaring die wij in huis hebben. Als we voldoende vroeg in het proces aanhaken, dan kunnen we het creatief idee maximaal mee invullen en ondersteunen zodat het audiovisueel deel van het project productioneel op rolletjes loopt. Dan ben je als klant zeker van een betrouwbare oplossing die doet wat het moet doen op het moment suprême."

 

 

Bijzondere schermen

En waarom nog bij Novid bestellen? Wouter: "Een 'gewoon' scherm koopt je bij een elektronicawinkel. Als je je wil onderscheiden met aantrekkelijke content op een ‘bijzonder’ scherm, dan huur je bij ons. Voor outdoor evenementen verhuren we bijvoorbeeld de Samsung OH Series, robuuste LCD buitenschermen die temperaturen tot -20° aankunnen. We beschikken ook over extra large formaat schermen, tot 98’’, of schermen met bijzondere afmetingen, zoals ultra stretch. En ben je op zoek naar een echte blikvanger op je evenement of beurs? Dan kan je gaan voor ons LCD scherm waar je aan de voor- én de achterzijde van de display beelden en informatie op kan weergeven. We verhuren ook koelkasten waar je niet alleen je drankjes in kan bewaren, maar ook je boodschappen op kan vertonen op het 49” scherm dat ingebouwd in de deur zit. Een originele en frisse manier om je merk met bewegende beelden in the picture te zetten."

 

Meer info vind je op de nieuwe website van Novid www.novid.be. Of neem contact op via +32 (0)3 449 50 05.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Vijf fascinerende locaties

Vijf fascinerende locaties

Catering & events materiaal Boels Party & Events onder de virtuele hamer

Catering & events materiaal Boels Party & Events onder de virtuele hamer

Eindelijk perspectief voor Belgische eventsector

Eindelijk perspectief voor Belgische eventsector

Advertenties