Innovatieve geluidsmuur te huur

Innovatieve geluidsmuur te huur

Ruzie met de buren omdat je tijdens je evenement te veel lawaai maakt? Problemen met een geluidsclash tussen verschillende podia? Dat gebeurt niet meer met deze tien meter hoge geluidsmuur.

 

Bakker Groep Coevorden ontwikkelde de mobiele muur om het lawaai van boringen in olie-en gasputten te beperken. Vanuit die jarenlange expertise, het bedrijf bestaat ondertussen meer dan 30 jaar, ontstond het idee om deze wall ook te gaan gebruiken tijdens evenementen zoals festivals. De mobiele muur houdt het geluid richting omgeving tegen, uit metingen blijkt een reductie tot twintig decibel. De soundwall kan ook ingezet worden om de soundclash tussen verschillende podia te vermijden.

 

Tegelijkertijd kan de wand ook dienen voor crowdcontrol, om bezoekers in een bepaalde richting te leiden, een doorlooproute te creëren naar verschillendearea's of verschillende zones van elkaar af te schermen. De muur is in totaal 10 meter hoog en heeft ballastblokken die 10.000 kg wegen. Door jouw evenement af te zetten met deze wand creëer je ook een veilige omgeving voor de bezoekers die zich op het festivalterrein bevinden.

 

En los van al deze praktische voordelen kunnen bezoekers de muur natuurlijk ook gewoon gebruiken om even lekker tegen uit te rusten.

 

 

Safety first

Ook aan de veiligheid is gedacht, bij een noodgeval moeten mensen vlot weg kunnen vluchten. Patrick Balster van Bakker Groep Coevorden: "De muur heeft panelen waar nooddeuren in gemonteerd zijn die als vluchtweg kunnen dienen. De deuren zijn uitgerust met een pushbar, de deuren klappen dus vlot open tijdens een noodgeval."

 

 

Vlotte plaatsing

Bakker Groep Coevorden heeft een vaste ploeg techniekers die de wand neerzet aan een snelheid van ongeveer 50 tot 75 meter per dag. Ze hebben daarvoor wel vrije toegang nodig tot de locatie want er komt een mobiele kraan aan te pas. Ook moet het terrein redelijk vlak en stabiel zijn.


Bekijk het eventplanner.tv interview over de mobiele geluidswand of klik door naar de bedrijfspagina van Bakker Groep Coevorden voor meer informatie.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Fysiek event moeten cancellen? Misschien is dit een oplossing

Fysiek event moeten cancellen? Misschien is dit een oplossing

Nederland in strenge avondlockdown, België verbiedt privéfeesten

Nederland in strenge avondlockdown, België verbiedt privéfeesten

Webinar en Whitepaper: De do’s en don’ts van (online) vergaderen

Webinar en Whitepaper: De do’s en don’ts van (online) vergaderen

Advertenties