PETTY: het 100% recyclebare PET-bierglas voor evenementen!

PETTY: het 100% recyclebare PET-bierglas voor evenementen!

Een verfrissend drankje op een festival, feest of evenement hoort in een glas dat voldoet aan de eisen van nú: het moet lekker drinken maar vooral ook milieubewust zijn. Om de vele festivalgangers deze zomer van een drankje te kunnen laten genieten zónder schade voor het milieu, ontwikkelde DisposableDirect.nl de evenementenbeker 'PETTY'; vervaardigd uit 100% recyclebaar PET.

 

De komende periode is het weer zover: het festivalseizoen. Alleen al in Nederland zijn er bijna 1.000 kleine, middelgrote en grote festivals, die ieder jaar samen zo'n kleine 30 miljoen bezoekers trekken. En dat aantal stijgt nog steeds.

 

 

PETTY®. Alle voordelen van PET...

Het bierglas is geproduceerd uit de kunststof PET (Polyethyleentereftalaat), een grondstof die vanwege de positieve eigenschappen in de foodindustrie veel wordt gebruikt voor voedselverpakkingen en drinkbekers. PETTY heeft dan ook alle positieve eigenschappen die het materiaal zo populair maken; het is voedselveilig, hygiënischen uiterst gebruiksvriendelijk. De evenementenbeker drinkt heerlijk, is glashelder en bovendien onbreekbaar. En dus veel beter voor de veiligheid op evenementen. Het gebroken glas van traditionele bierglazen vormt immers een groot risico. PETTY biedt in alle opzichten uitkomst.

 

 

…maar dan 100% recyclebaar!

PETTY kent dus alle voordelen van PET. De bierglazen zijn 100% recyclebaar. Na gebruik kunnen de glazen eenvoudig worden ingezameld en gerecycled. Van de korrels kunnen weer nieuwe plastic glazen worden gemaakt. Dat sluit perfect aan bij de actuele duurzaamheidsgedachte en de noodzaak om producten te hergebruiken als grondstof.

 

 

Heb je snel festivalbekers nodig? Eventueel bedrukt met jouw logo?

Ook de prijs én de communicatieve mogelijkheden van PETTY zijn aantrekkelijk. De bierglazen hebben een standaardhoogte van 107 mm en een maximale inhoud van 250cc. Het maatstreepje geeft 200cc aan. PETTY evenementenbekers zijn verpakt per 1.000 stuks en al leverbaar vanaf € 18,70 per doos. Vanaf 2.000 stuks is het bovendien mogelijk om PETTY ter promotie kleurrijk te bedrukken.

 

 

PETTY® gemakkelijk en snel online bestellen

PETTY® bierglazen zijn gemakkelijk en snel te bestellen bij DisposableDirect.nl. Ze worden binnen een werkdag bij de klant afgeleverd. DisposableDirect.nl staat bekend om de beste service, snelle levering, de laagste prijzen en natuurlijk: innovatieve en duurzame producten van uitstekende kwaliteit.

www.disposabledirect.nl/alle-producten/wegwerpglazen/plastic-wegwerp-glazen/

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures