Nieuwe eventbeurs: The Event and Communication Days

Nieuwe eventbeurs: The Event and Communication Days

De Belgische vakverenigingen Febelux en B.E.S.A slaan de handen in elkaar en organiseren samen The Event and Communication Days, een nieuwe vakbeurs waar zij hun leden en andere geïnteresseerde bedrijven een platform aanbieden om gedurende twee dagen hun producten en diensten voor te stellen aan een doelgericht publiek: namelijk de marketing-, communicatie- en eventprofessionals.

 

Op 19 & 20 april is ICC Ghent de locatie voor de allereerste editie van de Event & Communication Days. Op deze beurs kunnen bedrijven en organisatoren kennismaken met de meest uiteenlopende leveranciers die kunnen bijdragen tot een geslaagd evenement, congres, seminarie of salon.

 

Frédéric François, voorzitter van Febelux: "Een initiatief als The Event & Communication Days is belangrijk voor de sector van de beurzen, congressen en events. Het is een uitstekende gelegenheid om dit type media te promoten en onder de aandacht te brengen bij de marketing managers van bedrijven."

 

"Toen Febelux met het idee op de proppen kwam om eventueel samen een beurs te organiseren, zijn we met beide federaties tot de realisatie van The Event & Communication Days gekomen. Het is immers een manier om de B.E.S.A. en Febelux leden nog een extra tool aan te bieden", aldus Bart Van Den Daele, bestuurder van B.E.S.A.

 

The Event & Communication Days richt zich op alle professionals (corporate event managers, marketingverantwoordelijken, event agencies, beursorganisatoren, PCO's, PR agencies, academics, sales & HR managers, CEO's, directie-assistenten, event & marketing consultants, event freelancers, ...) die in hun job bezig zijn met het op touw zetten van evenementen, en dit zowel in het B2B-, het B2C- als het beurzensegment. De exposanten van The Event & Communication Days zijn dan weer bedrijven die als leverancier kunnen bijdragen tot een succesvol B2B- of B2C-event, of een geslaagde beurs.

 

Hiernaast spelen beide federaties een grote rol voor de invulling qua content. Op beide dagen van het evenement zullen ze een aantal interessante lezingen en seminaries aanbieden, waarin uiteenlopende thema's aan bod zullen komen. Zo wordt een bezoek aan dit evenement nog interessanter!

www.ecdays.be/nl/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Save the date: Familiarity Day in Antwerpen op 15 november

Save the date: Familiarity Day in Antwerpen op 15 november

3x feature-release: eventplanning op een hoger niveau

3x feature-release: eventplanning op een hoger niveau

Boek je meeting of teambuilding in Oostende en Meet in Oostende trakteert op garnaalkroketten!

Boek je meeting of teambuilding in Oostende en Meet in Oostende trakteert op garnaalkroketten!

Advertenties