Trendy hotels en shops in Singapore

Trendy hotels en shops in Singapore

Singapore groeit op zo'n snel tempo dat zaken er altijd in verandering zijn. Of je opdrachtgevers nou terugkerende bezoekers of 'first-timers' in de Leeuwenstad zijn, deze nieuwste hotel- en shopping-opties zullen hun verblijfs- en shopping-beleving versterken.

 

Er zijn aardig wat redenen die Singapore jouw ideale evenementbestemming maken. Deze keer ontdekken we de nieuwste locaties en aantrekkelijke shopping-centra waar je gasten van hun vrije tijd kunnen genieten.

 

 

Accommodatie

YOTEL: millennials, zakenreizigers en wat meer technologisch onderlegde, waardegerichte gasten zullen verheugd zijn dat Yotel, de uit Londen afkomstige microhotelketen, die eerst zakendeed op vliegvelden, eindelijk de Aziatische markt betreedt met de lancering van zijn flagship-store in het bruisende shoppingsdistrict van Singapore's Orchard Road. De lancering staat in het tweede kwartaal van 2017 gepland, en de eerste zaak in Singapore zal de iconische door eersteklas vliegtuigcabines geïnspireerde kamers showcasen, samen met andere faciliteiten zoals regendouches, platte breedbeeldtelevisietoestellen, evenals gratis 'supersterke' Wi-Fi, dat beschikbaar zal zijn in alle kamers en openbare ruimtes. Andere luxes, zoals 'club cabins' (vergaderruimtes en werkruimtes die omgetoverd kunnen worden tot restaurant en bars in de avond en in het weekend), een zwembad en een sportschool zullen ook beschikbaar zijn. Tarieven liggen tussen de S$200 en S$240 per nacht, en commerciële kortingen en aanbiedingen zullen beschikbaar voor grote groepsreserveringen. Een tweede Yotel wordt geopend in Singapores nieuwe luchthavencomplex, Jewel Changi Airport, in 2018. ​

 

 

COURTYARD BY MARRIOTT: Courtyard by Marriot is de eerste van zijn soort in Singapore en zal onderdeel vormen van een 33-verdiepings ontwikkelplan met gemengd gebruik, door onder andere restaurants, winkels en medische instellingen. Het nieuwe hotel zal praktisch gelegen zijn in Novena (10 minuten vanaf Orchard Road), recht naast het Novena MRT (Mass Rapid Transit) station. Courtyard by Marriot heeft 250 kamers en is ontworpen voor zowel zaken- als plezierreizigers. Kamertarieven moeten nog bevestigd worden.

 

INTERCONTINENTAL SINGAPORE ROBERTSON QUAY: het luxueuze InterContinental Singapore Robertson Quay is Singapores tweede InterContinental hotel en vormt onderdeel van The Robertson Quay Project, welke het streven heeft om ongeveer 40 nieuwe restaurants, cafés en bars toe te voegen aan het al bruisend culinair en nachtelijk hart van Robertson Quay. Met 225 kamers, kijkt het hotel - dat zijn deuren opent in het tweede kwartaal van 2017- uit over de historische Singapore Rivier en biedt het faciliteiten zoals vergaderruimtes, een club lounge, een zwembad en een bar. Met al deze faciliteiten en de nabijheid van allerlei horeca-opties dichtbij, bedient InterContinental Singapore Robertson Quay verscheidene leeftijdscategorieën, van actieve ouderen tot families en millenials. Kamertarieven moeten nog gepubliceerd worden, maar kortingen en speciale aanbiedingen zullen beschikbaar zijn voor de commerciële sfeer. Robertson Quay is ook waar het nieuw gelanceerde Warehouse Hotel zich bevindt, in een zorgvuldig gerestaureerd monumentgebouw.

 

Winkels

 

APPLE: Apple-fans zullen verheugd zijn om te horen dat het merk zijn eerste Zuidoost-Aziatische flagship-store in Singapore gaat openen, in het eerste kwartaal van 2017. De Apple-winkel, die het volledige scala aan Apple-producten verkoopt, draait op zonne-energie en is gelegen in Knightsbridge aan de Orchard Road - een chique winkelstrook met winkels zoals het Amerikaanse kledingmerk Abercrombie & Fitch en luxewinkel Malmaison door The Hour Glass, dat merkhorloges, sierraden en zelfs op maat gemaakte mannenkleding en parfums verkoopt.

 

VICTORIA'S SECRET: nog een recente onthulling op Orchard Road was de komst van de eerste Zuidoost-Aziatische flagship-store van het internationale lingeriemerk Victoria's Secret. De 3,7 km2 grote winkel is verspreid over twee verdiepingen op de hoek van het Mandarin Gallery-winkelcentrum en biedt hetzelfde assortiment als de winkels in de VS, dus klanten kunnen zich vermaken met een uitgebreide collectie lingerie, zwemkleding, accessoires, parfums en meer.

 

 

MICHAEL KORS: deze winkel werd geopend in September 2016 en vormt de eerste flagship-store van de Amerikaanse modeontwerper in Zuidoost-Azië. De Michael Kors Winkel in Mandarin Galley, die verspreid is over 2,1 km2 en twee verdiepingen, is de enige winkel in de regio die het herenmodeassortiment biedt, als aanvulling op de dameskleding, evenals accessoires van leren tassen tot horloges. Opdrachtgevers die Zuidoost-Azië bezoeken kunnen nu genieten van deze nieuwe toevoeging aan de Orchard Road shopping-ervaring, evenals het uitgebreide productassortiment, zonder dat zij naar de VS hoeven af te reizen.

SaveSave

www.yoursingapore.com/mice
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Nieuw initiatief nodigt noodlijdende eventsector uit voor gratis digitale marketing opleiding

Nieuw initiatief nodigt noodlijdende eventsector uit voor gratis digitale marketing opleiding

Met deze argumenten krijg je (meer) budget voor jouw online events

Met deze argumenten krijg je (meer) budget voor jouw online events

Rode Kruis lanceert stickercampagne met online live event

Rode Kruis lanceert stickercampagne met online live event

Advertenties