Event 16 opent haar digitale toegangsdeuren

Event 16 opent haar digitale toegangsdeuren

De 18e editie van de vakbeurs event vindt dit jaar plaats op woensdag 23 en donderdag 24 maart 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht. De digitale toegangsdeuren zijn ondertussen open. Registreer je meteen!

 

Event 16 staat dit jaar in het teken van de vier elementen 'Creatie & Design', 'Kennis & Content', 'Sfeer & Smaak' en 'Beeld & Geluid'. Dat zie je terug op de beursvloer én in het inspirerende kennisprogramma.

 

Fundamentals

In het kennisprogramma 'Fundamentals' komen de 4 fundamentele elementen van ieder krachtig live-communicatie concept aan de orde. In een dynamisch tempo worden de afzonderlijke elementen belicht aan de hand van prikkelende presentaties, tot de verbeelding sprekende video's en praktijkcases. Je ervaart live, en met alle zintuigen, wat de juiste mix van Creatie & Design, Beeld & Geluid, Sfeer & Smaak en Kennis & Content voor de communicatiekracht van jouw event betekent.

 

Op de beursvloer worden op vier Inspiratiepleinen per element verrassende presentaties, bijzondere productinnovaties en spraakmakende visies gedeeld. Aan de hand van je eigen voorkeuren en interesses stel je zo je eigen persoonlijke bezoek aan event 16 samen.

 

Je kan je vanaf nu als bezoekers aanmelden voor de beurs en het kennisprogramma fundamentals via:

www.event.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures