Ontdek ticketing start-up bookingAPP

Ontdek ticketing start-up bookingAPP

bookingAPP is de runner-up in ticketing land. Met een uniek cloud-based ticketing platform biedt deze app een nieuwe oplossing voor de online verkoop van tickets voor allerlei evenementen.  

 

Zakelijke events, tv-shows, theaters met zaalplattegronden en zelfs grote festivals vertrouwen hun ticketverkoop toe aan bookingAPP. 

 

Vrijheid en controle

 

bookingAPP staat voor complete vrijheid als het aankomt op ondernemen. Volgens de start-up moet een organisator te allen tijde complete controle hebben over zijn data en geldstromen. "Bij bookingAPP zijn en blijven alle data van de klant. Dat klinkt logisch maar is bij veel ticket service providers niet het geval. bookingAPP is geen partij in de verkoop van uw e-tickets. Wij faciliteren jou als organisator om zelf jouw tickets te verkopen", aldus CEO Jasper Schrijver. 

 

Flexibel

"bookingAPP onderscheidt zich van andere spelers omdat het een compleet onafhankelijk platform aanbiedt. Via een krachtige API kunnen we koppelen met externe systemen en hardware. Zeker organisatoren die tegen de limieten van hun huidige ticketing oplossing aanlopen, doen hun voordeel met een overstap naar bookingAPP." Directe koppelingen met Google Adwords en Analytics zijn nog maar het begin. Ook eigen klantenkaarten, ticketprinters, kassasystemen en toegangscontrole systemen kan je koppelen via de API. 

 

Controle over je eigen inkomsten

bookingAPP is helemaal gratis voor organisatoren. Opstartkosten of andere verborgen kosten zijn er niet. Als organisator krijg je de ticketomzet ook direct op je eigen rekening gestort. "De omzet gaat niet eerst naar bookingAPP en bookingAPP is geen partij in de betalingen. Dit is uniek in ticketingland!" Zo vertelt Jasper. 

 

Rapportering

bookingAPP beschikt over eenvoudig te customizen grafische dashboards. Hiermee maakt de software data inzichtelijk voor alle afdelingen binnen je organisatie. Waar wonen de meeste kopers van jouw tickets? Zijn het vooral mannen of vrouwen? Hoe oud zijn ze? Via welk marketingkanaal verkoop je de meeste tickets? bookingAPP vertelt het je in één oogopslag. Mis je een rapport, dan maakt bookingAPP het gewoon voor je aan. 

 

De start-up is aanwezig op Festivak en nodigt je graag uit op stand 210 om kennis te maken.

www.bookingapp.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe creëer je de beste sfeer op je evenement?

Hoe creëer je de beste sfeer op je evenement?

BluePoint Antwerpen: seminarie- en eventlocatie met uniek dakterras

BluePoint Antwerpen: seminarie- en eventlocatie met uniek dakterras

Congreshacks: 3 essentiële tips voor een goede voorbereiding van je event

Congreshacks: 3 essentiële tips voor een goede voorbereiding van je event

Advertenties