6+1 redenen om nu jouw nieuwjaarsdrink te boeken

6+1 redenen om nu jouw nieuwjaarsdrink te boeken

Aperitivo Italiano heeft zich de jongste jaren sterk gespecialiseerd in nieuwjaarsdrinks op kantoor. Talloze bedrijven hebben al gebruik gemaakt van deze originele formule. Hoe zit dat met 2016? Nog wat vroeg om daar nu al aan te denken? Toch niet. 6 + 1 redenen om er op tijd bij te zijn.  

 

Aperitivo Italiano is een receptieformule met originele drankjes, met en zonder alcohol, en heerlijke antipasti. Het concept komt rechtstreeks overgewaaid vanuit Milaan. Peter Grunewald van The Bartenders Company lanceerde deze formule enkele jaren geleden. En met succes. Kijk maar naar de reviews.  

 

Denk jij al aan een nieuwjaarsdrink op kantoor en lijkt Aperitivo Italiano jou wel interessant? Dan wordt het hoog tijd om te boeken. Peter legt uit waarom je best snel reserveert:  

  • Als je vindt dat je medewerkers die het hele jaar door het beste van zichzelf geven, ook net dat ietsje meer verdienen dan een glaasje schuimwijn, cava of een Chateau Migraine.
  • Als je de alcoholvrije drinkers ook eens graag verwent met een vip-arrangement in plaats van met een saai appelsiensapje, cola light of plat watertje.
  • Als je weet dat je medewerkers na al die jaren de traditionele chips, olijven en kerstservetten echt beu zijn, en klaar zijn voor iets nieuws.
  • Als je jouw management assistant die meestal die beruchte Chinese vrijwilliger is voor de organisatie van de nieuwjaarsdrink ook eens wilt ontlasten.
  • Als jij je geen zorgen meer wil maken over de hoeveelheid drank die je moet inslaan, over de opbouw, de opruim en andere praktische zaken.
  • Als je wil indruk maken op medewerkers en zakenpartners die iets 'anders' zeker zullen appreciëren.  

Nog 1 extra reden

Nog een reden om nu al te boeken: first come, first served! Ook al komt Peter graag bij iedereen langs, ook de capaciteit van Aperitivo Italianao is beperkt. En de nieuwjaarsperiode is kort. Wie het eerst vraagt, is zeker van zijn bestelling en heeft de meeste keuze voor beschikbare data. Wacht niet te lang, want ze zijn snel volgeboekt.  

 

Contacteer Aperitivo Italiano nu voor jouw Nieuwjaarsdrink 2016 op kantoor: info@aperitivoitaliano.be

grunewald.bar

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures