Saaie receptie wordt overheerlijke Aperitivo Italiano

Saaie receptie wordt overheerlijke Aperitivo Italiano

Eindelijk is er een alternatief voor de 'traditionele' recepties waar je zeker kunt zijn van minisandwiches, schuimwijn en sinaasappelsap!

 

Laat jouw gasten en zakenpartners meegenieten van de flavours en sfeer die zo typisch zijn voor het mediterrane aperitief. The Bartenders Company serveert een combinatie van typische antipasti, heerlijke drankjes, Italiaanse wijnen en steeds een alcoholvrij alternatief. De ideale mix om in ontspannen sfeer te socializen, netwerken en aperitieven.

 

Vergeet die saaie eentonige recepties en ga met The Bartenders Company in zee om je receptie een originele schwung te geven. "Samen stellen we een receptie op waar genieten centraal staat!", aldus Peter Grunewald.

 

Aperitivo Italiano kan als einde/nieuwjaars-drink, receptie of als afterwork-drink. Dat wordt duur denkt u dan? Helemaal niet! "Dit concept realiseren we voor het gangbare receptiebudget in België. Ons concept is transparant: voor een vaste prijs leveren we alles. Van bord over glas tot decoratie. De tarieven voor antipasti, bartending en kilometers lijsten we duidelijk op. Geen onverwachte kosten dus!", sluit Peter af.

grunewald.bar

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures