Nieuwe website maakt events organiseren in Singapore gemakkelijkerNieuwe website maakt events organiseren in Singapore gemakkelijker

Plan je een business evenement in Singapore? Surf dan zeker naar de nieuwe website van de the Singapore Exhibition and Convention Bureau. Speciaal voor organisatoren van bedrijfsevenementen lanceert het conventiebureau dit nieuwe portaal met alle nuttige informatie over de organisatie van business events in Singapore.

 

De website is erop gericht om van de organisatie van jouw evenement in Singapore een echt succes te maken. Dit platform begeleidt jou, stap voor stap, bij de organisatie en planning van je evenement. De website is eenvoudig te gebruiken, inspireert en brengt je in contact met de relevante partijen.

 

Gebruiksvriendelijk

De website geeft informatie op maat van de eventplanners, gebaseerd op het type evenement dat je organiseert. Ook al sta je onder tijdsdruk, je vindt er heel gemakkelijk alle informatie die je nodig hebt. De website maakt de organisatie van je event makkelijker in elke fase van je planning. De website stelt tools ter beschikking zoals een database met beelden en videofilmpjes van de bestemming om je evenement te promoten.

 

Inspiratie

Case studies, succesverhalen, verborgen schatten van Singapore en suggesties en tips rond unieke en authentieke belevenissen zullen je stimuleren om nieuwe ideeën te vinden om van jouw event in Singapore een onvergetelijke beleving te maken voor jouw deelnemers. De inhoud wordt ook regelmatig vernieuwd, zodat je steeds opnieuw inspiratie vindt.

 

Business matching

De website faciliteert het contact met verschillende leveranciers in Singapore. Je vindt er een overzicht van conventionele en niet-conventionele event locaties, leveranciers, organisatoren van teambuildingactiviteiten, ... om die extra touch aan jouw evenement te geven.

 

De website is jouw 'place to be' wanneer je een evenement in Singapore organiseert. Check nu de nieuwe website en leer meer over deze voorzelen en het organiseren van business events in Singapore.


www.yoursingapore.com/mice

advertorial16-12-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Wat je moet weten over risicomanagement voor evenementenWat je moet weten over risicomanagement voor evenementen
Hoe bouw je de spanning op voor je bezoekers?Hoe bouw je de spanning op voor je bezoekers?
Stroomuitval verrast op grootste technologiebeurs, CESStroomuitval verrast op grootste technologiebeurs, CES
Advertenties

In de kijker

Meet in Oostende

Meet in Oostende

Oostende is dé locatie voor uw volgende evenement, groot of klein: teambuildings, meetings, congressen, familiedagen, ...

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 16-01Office Planner
  Walkies4Events - W4E bvba
  Antwerpen
 2. 15-01Project Manager België
  FAME Travel Designers
  Antwerpen
 3. 10-01Assembleur
  PresTop Rental
  Noord-Brabant