Novid pakt uit met 4K schermen en mobiel podium

Novid pakt uit met 4K schermen en mobiel podium

Sinds deze zomer biedt Novid ook LCD-schermen met 4K resolutie (UHD) én een mobiel podium aan in haar verhuurassortiment.

 

Vond je HDTV al indrukwekkend, lees dan even volgende cijfers:

  • Waar je bij HDTV ongeveer 2 megapixels voor je beeld hebt, is dat bij UHD maar liefst 8,3 megapixels
  • De resolutie van een UHD scherm is 3840x2160 pixels, bij een HD scherm is dat maar 1920×1080 pixels.
  • Een 85" LCD-scherm weegt 55kg. Dat is de helft van wat een 85" plasmascherm weegt.

Novid verhuurt 4K schermen in zowel 32", 55" als 85" formaat.

 

De snelle uptake van het 4K-formaat is te verklaren door de eenvoud waarmee je 4K beelden kan aanmaken en verwerken. Bij de lancering van HDTV duurde het jaren vooralleer HDTV beeldmateriaal betaalbaar werd. Nu koop je bij merken als BlackMagic Design al UHD-camera's, -beeldmixers en -afspeeltoestellen voor een paar duizend euro. En bovendien spelen veel laptops perfect UHD-beeld uit via hun Displayport connector.

 

"Net daarom zien we de vraag naar 4K schermen stijgen. We zetten dan ook vol in op de verhuur van de Samsung QM85D, een indrukwekkend scherm van 190cm breed. Met z'n lage gewicht en geringe diepte is het perfect voor montage op de wand van een beursstand", aldus Wouter Van Beirendonck van Novid.

 

Mobiel podium

In de aanloop naar de Special Olympics in Antwerpen, toerde de Olympische Vlam door België. Tal van gaststeden werden bezocht. Omdat elke dag verschillende plaatsen aangedaan werden, deed de organisatie beroep op het nieuwe mobiele podium van Novid. Uiterst makkelijk in gebruik, snél op te stellen en makkelijk te personaliseren. PRG voorziet licht en geluid, Novid nog een LED-scherm voor logo's van partners en hop ... vertrokken! Dit podium is makkelijk in te zetten voor zomertours, promocaravaan of outdoor events, maar is vooral ook betaalbaar en handelbaar.

 

 Novid mobiel medium

www.novid.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Grunewald.bar
Feestelijke fotoshoot voor onze brochure met eindejaarspakketten.
Grunewald.bar|03 October 2020

6 Maanden geleden hadden we ons nooit kunnen inbeelden dat we met Grunewald.bar een eindejaarsbrochure zouden uitbrengen met deze feestelijke inhoud.


Onze eventsector is enorm hard getroffen, ben dan ook blij dat we de weg van 'Apéro Skype pakketten' en nu de eindejaarspakketten zijn ingeslagen.

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |

Die foto's doen watertanden ;-)

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures