Schermen met extreem hoge resolutie

Schermen met extreem hoge resolutie

Op zoek naar een gigantisch scherm voor je event, beursstand, ... ? De naadloze schermen van Novid bieden een creatieve en flexibele oplossing met hoge resolutie en lichtopbrengst.

 

De Samsung Seamless LCD-schermen zijn één van de toppers in het verhuuraanbod van Novid. De schermen zijn uitermate geschikt voor toepassingen in beursstanden, TV-decors, op evenementen, ... of bijvoorbeeld advertising-toepassingen.

 

Een Seamless LCD-wall is de ideale oplossing om, al dan niet tijdelijk, een scherm te bouwen met extreem hoge resolutie. Prijs-kwaliteit steekt de LCD-wall er met kop en schouders bovenuit. Creativiteit en flexibiliteit gaan hand in hand met hoge resolutie en lichtopbrengst. Kortom; de ideale oplossing voor tijdelijke of vaste indoor-installaties.

 

Outdoor LED

Ook in outdoor-toepassingen worden schermen van Novid dagelijks gebruikt. Maar voor buiten worden weerbestendige LED schermen voorzien.

 

Rijdende reclame

Novid investeerde vorig jaar al stevig in Mobile Billboard wagens. Aan beide zijden van een bestelwagen werden LED schermen gemonteerd, zodat ze uitermate geschikt zijn om al rijdend door grote steden de aandacht te trekken.  "Het werd een daverend succes. Met campagnes voor de Nationale Loterij, Kinepolis en warenhuisketen Champion konden we ons geen beter debuut indenken. Ook dit jaar gaan we op het elan verder. Nieuwe voertuigen met grotere schermen, perfect te personaliseren op maat van de klant. Vraag gerust info aan omtrent deze dynamische manier van adverteren", aldus Vicky Waldukat. "Jouw zomertour of reclamecampagne zal er wel bij varen!"

www.novid.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures