Dordrecht krijgt eigen 'ArenA-gebied'

Dordrecht krijgt eigen 'ArenA-gebied'Dordrecht wil een eigen 'ArenA-gebied'. Het stadsbestuur toestemming gegeven om een nieuw multifunctioneel stadion te bouwen met een hotel, congresfaciliteiten, megabioscoop en diverse andere vormen van amusement.Het besluit van het college van burgemeester en wethouders wordt in de nog te verschijnen Structuurvisie 2020 vastgelegd.Het nieuwe stadion krijgt in eerste instantie 6000 zitplaatsen, maar moet met een tweede ring in de toekomst gemakkelijk uit te breiden zijn naar 16.000 plaatsen. De kosten bedragen waarschijnlijk tussen de 12 en 14 miljoen euro.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

The Box Company
Teambuilding in tijden van social distancing: Remote Teambuilding Experience!
The Box Company|27 May 2020

Aan het begin van de Coronacrisis heeft The Box Company een nieuwe activiteit geïntroduceerd: The Remote Teambuilding Experience. Een geweldige activiteit die vanuit huis en toch in teamverband gespeeld wordt.


Inmiddels is deze activiteit al door vele groepen en in veel verschillende landen over de hele wereld gespeeld. De activiteit is beschikbaar in Nederlands, Frans & Engels. De activiteit is naar wens ook tweetalig te spelen.


Zie hieronder een video om een goed beeld te krijgen van de activiteit: 

Like Comment
Pieter v.
Leader |

Zie voor meer infor: https://www.theboxcompany.nl/remote-teambuilding

Like | Reply

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures