Nieuwe multifunctionele event blackbox 'Amuse' opent in Antwerp Expo

Nieuwe multifunctionele event blackbox 'Amuse' opent in Antwerp Expo

Vanaf 1 september 2023 gaat in Antwerp Expo, één van de vier eventlocaties van beursorganisator Easyfairs Belgium, een splinternieuwe event blackbox open. Met 1.450m² is Amuse een multifunctionele eventruimte, die een scala aan diverse events kan verwelkomen.


De beslissing om 'Amuse' te creëren als aanvulling op de succesvolle eventhal 'Avenue' kwam voort uit positieve feedback van klanten. Alain D'Haese, COO van Easyfairs Belgium, uitbater van Antwerp Expo licht toe: "Avenue heeft onze verwachtingen overtroffen en is de absolute favoriet voor diverse evenementen (o.a. het Gala van de Gouden Schoen, Belgian Event Awards, World Choir Games, ...). Gezien de toenemende vraag naar flexibele eventruimtes, creëerden we deze blackbox om aan de groeiende interesse te voldoen en ons aanbod verder te verrijken.Een wereld van mogelijkheden 

De volledige ruimte met alle voorzieningen bieden aan evenementenorganisatoren de vrijheid om hun visie droomevent tot leven te brengen. Het Plug & Play gehalte stelt hen in staat om hun op- en afbouwtijden tot een absoluut minimum te beperken. De blackbox - 55m x 27m x 7m - is opdeelbaar in 3 compartimenten die onderling bereikbaar zijn via een aparte gang. Een basis set sfeerverlichting is reeds aanwezig en ook eigen rigging is mogelijk. Ook is er een aparte ingang met ontvangstbalie, vestiaire en production office.


Alain D'Haese benadrukt: "Amuse is ontstaan met als doen een blanco canvas te bieden voor onbegrensde mogelijkheden. We geloven dat elk event een uniek verhaal te vertellen heeft. Ons team is toegewijd om die ideeën om te zetten in realiteit."All-in prijzen 

Met het doel maximale transparantie te combineren met optimale klantenservice, hanteert Amuse dezelfde all-inclusive prijsaanpak als Avenue. "We begrijpen het belang van transparantie en eenvoud bij evenementenplanning", zegt Alain D'Haese. "Met all-in prijzen en geen verborgen kosten kunnen onze klanten zich concentreren op het creëren van hun event, terwijl wij de locatie verzorgen."


Voor meer informatie, persaanvragen en reserveringen, neem contact op via sales@easyfairs.com. Bezoek ook de website voor een voorproefje van wat Amuse te bieden heeft:

www.antwerpexpo.be/amuse
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Doorbraak voor ticketverkoop: Wat Ticketmaster's nieuwe toezegging betekent

Doorbraak voor ticketverkoop: Wat Ticketmaster's nieuwe toezegging betekent

Top 7 uitdagingen bij het organiseren van evenementen en hoe je ze overwint

Top 7 uitdagingen bij het organiseren van evenementen en hoe je ze overwint

Sectoronderzoek: vul de Event Confederation enquête in

Sectoronderzoek: vul de Event Confederation enquête in

Advertenties