Hoe plan je 2 evenementen op hetzelfde moment

Hoe plan je 2 evenementen op hetzelfde moment

Twee events op hetzelfde moment plannen? Dat klinkt waanzinnig. Maar vroeg of laat sta je ervoor. Wanneer je bedrijf twee conferenties na elkaar organiseert, of als je twee evenementen voor verschillende entiteiten op je bord hebt, weet dat het een van de meest enerverende momenten in je leven zal zijn. Twee evenementen op hetzelfde moment. Dat is twee keer de stress en twee keer de chaos!

 

Het goede nieuws? Met de juiste aanpak kun je je stress significant verminderen en onverwachte resultaten bereiken. Ja, je hoort het goed. Je kunt twee evenementen plannen en managen op hetzelfde moment en dat op een succesvolle manier. Soms kun je zelfs voordeel puren uit de situatie en bepaalde problemen sneller oplossen dan je denkt. Navigeren tussen twee evenementen blijft een uitdaging, maar je kunt het gedoe aanzienlijk verminderen. 

 

Om je te helpen, hebben we een aantal tips samen gezet die gebaseerd zijn op onze eigen ervaring. Het zal je niet alleen helpen twee events samen te managen, maar ook zeer goede resultaten te boeken. Ben je klaar voor deze uitdaging, meester planner? 

 


Tip 1. Maak twee aparte to-dolijsten

Wanneer je twee evenementen tegelijkertijd organiseert, heb je best ook twee agenda’s en twee to-dolijsten! Gebruik lijsten in verschillende kleuren en voeg telkens de taken toe die moeten uitgevoerd worden. Voor een nog betere visualisatie, hang twee borden aan je muur en voeg de taken ...

Gratis verder lezen, dat kan!

Dit artikel is exclusief voor onze abonnees. Je las slechts een deel van het artikel. Abonneer je nu helemaal gratis om verder te lezen.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

reBoot Kombuis
We hebben u gemist!
reBoot Kombuis|
04 May 2021

Op 8 mei stoffen we onze kookpotten af en mogen we u eindelijk weer ontvangen op ons scheepsdek voor een spannend Noordzeemenu. Een bijzondere beleving op vrijdag/zaterdagavond met je partner of vrienden, maar ook als schitterende afsluiter van een zakelijke vergadering op ons schip.


Uiteraard is uw gezondheid onze prioriteit, waarbij de huidige COVID voorschriften voor ons slechts een minimum ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Een succesvol online of hybride event? Check Jaarbeurs Studios

Een succesvol online of hybride event? Check Jaarbeurs Studios

Breda schrapt testevenement met 10.000 bezoekers na petitie met meer dan 360.000 handtekeningen

Breda schrapt testevenement met 10.000 bezoekers na petitie met meer dan 360.000 handtekeningen

5 toptips die jouw virtueel event er met kop en schouders doen uitsteken

5 toptips die jouw virtueel event er met kop en schouders doen uitsteken

Advertenties