Wie wordt beste eventbedrijf of -locatie van 2024?

Wie wordt beste eventbedrijf of -locatie van 2024?

eventplanner.net bekroont dit jaar voor de negende keer de beste eventlocaties en -bedrijven. Wie wint de felbegeerde award? Stem nu op jouw favoriet.


Mocht je de eventplanner.net awards nog niet kennen, we leggen het kort even uit. Elk jaar belonen we de meest gewaardeerde eventbedrijven met een officieel 'Certificate of Excellence' op basis van ons uniek en veilig reviewsysteem. Alle eventbedrijven en -locaties op onze website, dat zijn er ondertussen meer dan 14.000, komen in aanmerking voor de prestigieuze award. Jullie, onze gebruikers, bepalen wie wint.Hoe stem je jouw favoriete eventlocatie of eventbedrijf naar de top?

Ben je organisator van een evenement en super tevreden van jouw eventlocatie, cateraar of leverancier? Schrijf dan nu een review op eventplanner.be Het maakt niet uit of je nu een bedrijfsevenement, festival of trouwfeest organiseert, alle authentieke reviews zijn welkom. Je geeft er je favoriete eventbedrijf een stevige duw mee in de rug om de award te winnen, helpt andere organisatoren de beste leveranciers te selecteren én je krijgt er zelf ook een beloning voor: 50 punten waarmee je spaart voor een gratis eventplanner.be .PRO membership.

 


 


Wat levert het eventbedrijven op? En hoe krijg ik het certificaat aan mijn muur?

Wat levert het je als eventbedrijf op? Aandacht! Veel aandacht en vertrouwen! En zoals je weet, aandacht leidt tot extra leads. Het is dus niet alleen een beloning voor je harde werk, het is vooral een extra reden waarom organisatoren in de toekomst voor jou als leverancier moeten kiezen.

 

Om het certificaat in de wacht te slepen, moet je voor eind september minstens 10 reviews (waarvan tenminste 5 in 2024) in de wacht slepen op je bedrijfspagina. Jouw klanten bepalen dus wie de award verdient. Wanneer je gemiddelde score ook meer dan 90% bedraagt, mag je dit gegeerd certificaat op je 'trophy wall' hangen. De voorwaarden lees je hier nog eens na

 

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

De ultieme gids voor het vinden van eventlocaties voor eventplanners

De ultieme gids voor het vinden van eventlocaties voor eventplanners

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

Advertenties