Communiefeest

Zoek je 'communiefeest'? Hier vind je eventbedrijven die communiefeest aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Communiefeest

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.52/10. Gebaseerd op 39 reviews over bedrijven in de categorie 'communiefeest'.
 • Cuisine catering

  Cuisine catering

  Afgewerkt en professioneel

  Als je met Cuisine Catering werkt, wordt alles tot in de puntjes afgewerkt. Ook de bediening is zeer goed en het personeel is enorm vriendelijk en heel professioneel! Ik zou niemand anders meer willen, een echte aanrader dus!

  Steffi Van Tulden - The ROC - 26/07/2018

 • Cuisine catering

  Cuisine catering

  Lekker Italiaans

  Heerlijke zuiderse gerechtjes. Zeer mooi gepresenteerd, vol van smaak en dit zonder zorgen.
  Dankjewel Bram!

  Benny Scheyltjens - vanhout.pro - 22/06/2018

 • Cuisine catering

  Cuisine catering

  Topfeest

  Cuisine Catering heeft de gehele organisatie in handen van het eerste tot het laatste moment. Je kan bij hun terecht met al uw ideeën en ze proberen deze tot zo ver mogelijk waar te maken. Ik heb nooit problemen gehad en met elke vraag over het feest kon ik steeds terecht bij hun. Ze werkten perfect naar wat ik in gedachten had en dit werd ook volledig waargemaakt.
  Het eten was zeer lekker! De koks ter plaatse waren ook zeer vriendelijk en kunnen geweldig goed koken.
  Ik kreeg zeker en vast waar voor mijn geld!

  Jens Verbraeken - 20/06/2018

 • Kinderanimatie Mr. Creezy

  Kinderanimatie Mr. Creezy

  Kinderanimatie

  De peuters en kleuters waren geboeid van het begin tot het einde! Dit konden we merken aan het vele lachen, plezier en de aandacht!

  Karen Vanneste - Kleuterschool ‘t Voelsprietje - 10/02/2018

Communiefeest

Op zoek naar 'communiefeest'? Dan heb je geluk. Op eventplanner.be vind je maar liefst leveranciers om je hiermee te helpen. Deze leveranciers helpen je graag bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Communiefeest: alles op één pagina

Wij hebben alle info over communiefeest in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als communiefeest, communiefeesten, kommuniefeesten, communiefeestje, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Eventbedrijf aanmelden

Je kan zelf kosteloos een bedrijf toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar communiefeest.

Tags: communiefeesten, kommuniefeesten, communiefeestje, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!