5 originele mocktailconcepten voor de Tournée Minérale maand

5 originele mocktailconcepten voor de Tournée Minérale maand

Eerst feesten en dan detoxen, de Tournée Minérale maand komt daarvoor op het perfecte moment. Maar de trend om geen alcohol te drinken loopt door na februari. Grunewald.bar zet al jarenlang in op alcoholvrije events, op kantoor of op locatie.

 

Wat dat kan betekenen voor jouw bedrijf? Hier vind je vijf verschillende mogelijkheden:

 

 

1. De mocktail workshop

Super populair tijdens de Tournée Minérale maand! Peter van Grunewald.bar demonstreert hoe je met verse ingrediënten lekkere limonades & mocktails kunt maken. Je maakt ook een alcoholvrije variant op de Gin-Tonic en andere klassiekers onder de cocktails zoals de Mojito en Pina Colada. En je gaat aan de slag met enkele hedendaagse mocktailcreaties. Deze mocktail workshop duurt ongeveer 1u30.

 

 

2. Mobiele mocktailbar

Mocktails maken liever uit handen geven? Dan is de mobiele mocktailbar een goed alternatief. Je kiest uit een lijst van liefst 20 mocktailrecepten. Bij Grunewald.bar geen mocktails uit de fles of van de tap, hier heerst kwaliteit! Je huurt de mocktailbar per uur en de kosten worden duidelijk opgesplitst: het aantal uren, het aantal gewenste mocktails, de bar en transport. No stress!

 

 

3. Alcoholvrije receptie

Tijdens een alcoholvrije receptie serveert Peter van Grunewald.bar naast mocktails ook alcoholvrije bieren, wijnen en bubbels. Door de jarenlange ervaring en de opgebouwde kennis van mocktails en dranken maakt hij de fijnste combinaties. Een receptie met Peter van Grunewald.bar is dan ook een uniek event.

 

 

4. Alcoholvrije winterbar

Grunewald.bar plaatst binnen of buiten een palletbar of een mobiele bar van maar liefst 10 m²! Een absolute voltreffer voor je volgende event. Recent organiseerde Peter voor een bedrijf een alcoholvrije winterbar in zes van hun filialen in België en Luxemburg. Hij stopte de alcoholvrije drankjes in een winters jasje, want het feest ging door op de werkvloer in de magazijnen.

 

We verklappen enkele van de creaties:

  • Verschillende combinaties op basis van warme chocolademelk
  • Een Wintermojito en een alcoholvrije variant op de Gin-Tonic, met gember en basilicum
  • Een alcoholvrije variant op de warme Glühwein
  • ...

 

5. DIY mocktailbar

Een beperkter budget? Dan is de DIY mocktailbar het perfecte alternatief. Hiermee ga je zelf aan de slag om lekkere drankjes te maken. Uitermate geschikt tijdens een receptie of een pauze van een meeting/seminarie. "Zo heb je wat actie en kunnen de gasten zelf kiezen om een alcoholvrije Mojito of Gin tonic te maken. Wij leveren de bar en ingrediënten en jullie gaan aan de hand van een eenvoudige fiche zelf aan de slag."

 

Ontdek de andere creaties van Grunewald.bar in 2019! Peter is ook dit jaar de perfecte partner om je alcoholvrije event te pimpen! Cheers!

grunewald.bar
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Ijzersterk marketingplan nodig? Download nu onze nieuwe mediakit 2022

Ijzersterk marketingplan nodig? Download nu onze nieuwe mediakit 2022

Nederland in strenge avondlockdown, België verbiedt privéfeesten

Nederland in strenge avondlockdown, België verbiedt privéfeesten

Nieuwjaarsreceptie in een box

Nieuwjaarsreceptie in een box

Advertenties