10 originele foodtrucks voor jouw evenement

10 originele foodtrucks voor jouw evenement

Je kunt er niet omheen... Op elk evenement of feest kom je ze wel tegen: foodtrucks. Hippe vintage oldtimer-busjes met de meest uiteenlopende snacks, hapjes, desserts, smoothies, cocktails, ... als catering voor jouw gasten.

 

Inspiratie nodig voor jouw feest, huwelijk of evenement? We zetten 10 originele foodtrucks op een rij. Laat je inspireren!

 

Boppin' Burgers serveert gourmetburgers gaande van de gewone entrecote of kip tot specialere soorten of wie het aandurft krokodil...

 

 

 

Tashi delek! The Himalaya Club-foodtruck neemt je mee op een culinaire ontdekkingsreis naar de bergtoppen van het verre Tibet, het thuisoord van de Dalai Lama. Verwacht Tibetaans street food naar authentieke recepten.

 

 

 

Amerikaanse Primo Grills of de unieke Baskische Grill, verse ingrediënten, het beste vlees en heerlijke stukken vis vormen de basis van deze foodtruck. Voeg daar een flinke dosis Rock 'n Roll aan toe en je hebt de culinaire beleving Top of The Grill.

 

 

 

Fancy streetfood met als specialiteit crusty flatbread pizza's met een eigen twist. Deze foodtruck legt de nadruk op vers, huisbereid en kwaliteit voor overheerlijke pizza met respect voor de Italiaanse traditie.

 

 

 

Met de mobiele cocktailbar komt Peter Grunewald graag tot bij jou of bij je bedrijf. Hij serveert heerlijke mocktails, cocktails en andere dranken zodat je event zoveel verfijnder wordt.

 

Iedereen lust wel een ijsje. Het Ijsmanneke serveert het échte schepijs voor enkele tientallen op een tuinfeest of tot 25.000 personen op je festival.

 

Een Empanada-bar op wielen... Klinkt aantrekkelijk? Stel je een Argentijnse atmosfeer voor op jouw evenement. Dat is het nieuwe concept: 'La Mano de Dios'. De foodtruck van de unieke, eerste Argentijnse bar in Antwerpen, Bar Buenos Aires.

 

 

 

Mocktailz specialiseert zich in totaalconcepten voor drank op jouw event, van huisbereide non-alcoholische aperitieven, heerlijke cocktails, unieke wijnen tot premium koffie en thee! 

 

En om af te sluiten... Wat denk je van een foodtruck met desserts? Een dessertbar met als paradepaardje 'delicious cupcakes' (maar liefst 42 soorten!).

 

 

Heb je zelf een foodtruck? Ontbreekt jouw foodtruck nog op eventplanner.be? Meld je foodtruck nu meteen aan.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Ed Veldman
Ed Veldman
New|2022-12-21 - 12:16u

Wij zijn een grote zomermarkt aan het voorbereiden voor de zomer in hartje Hoofddorp. Naast de muziek (bigbands,
brassbands, harmoniën) is ons streven 300 marktkramen te verhuren. Omdat er ook vintage-retro en antiek aangeboden wordt, willen wij ook een aantal foodtrucks laten participeren. Zien jullie mogelijkheden?

Lees ook

Registreer je vanaf nu voor EventSummit op 8 februari 2024 in Jaarbeurs

Registreer je vanaf nu voor EventSummit op 8 februari 2024 in Jaarbeurs

Ontdek de baanbrekende technologieën voor live-evenementen op ISE 2024

Ontdek de baanbrekende technologieën voor live-evenementen op ISE 2024

Vergader in Oostende met het mooiste zicht

Vergader in Oostende met het mooiste zicht

Advertenties