Versterk de cyberbeveiliging van je evenement: een whitepaper die je absoluut moet lezen

Versterk de cyberbeveiliging van je evenement: een whitepaper die je absoluut moet lezen

Naarmate organisatoren steeds meer afhankelijk zijn van digitale tools, groeit het risico op cyberaanvallen. Onze nieuwste whitepaper, 'Cybersecurity - Een cruciale uitdaging voor eventplanners', gaat dieper in op de urgente uitdagingen op het gebied van cyberbeveiliging en biedt praktische oplossingen om jouw evenementen te beveiligen.


Maar liefst 98% van de organisatoren erkent cyberveiligheid als een grote bedreiging, terwijl slechts 45% maatregelen heeft geïmplementeerd om deze aan te pakken. De mondiale kosten van cybercriminaliteit in de eventenindustrie werden in 2017 geschat op 600 miljard dollar, een cijfer dat de huidige impact onderschat, aangezien het aantal cyberincidenten sindsdien exponentieel is gegroeid. Alleen al in 2019 kosten cyberaanvallen eventbedrijven gemiddeld $200.000 per incident. Alarmerend genoeg meldde 32% van de eventbedrijven wereldwijd het afgelopen jaar datalekken, waarbij menselijke fouten in 90% van de gevallen de oorzaak waren. Deze statistieken benadrukken de dringende behoefte aan robuuste cyberbeveiligingsmaatregelen in de evenementensector.Beproefde methoden voor cyberbeveiliging

De gratis whitepaper biedt bruikbare best practices om de cybersecurity van jouw evenement te verbeteren. Deze strategieën zijn essentieel voor het beschermen van jouw evenementen- en bezoekersgegevens, het vermijden van boetes en het garanderen van naleving van de AVG (GDPR) en de komende NIS2-regelgeving.


Cyberbedreigingen evolueren en eventplanners moeten voorop blijven lopen om hun gegevens te beschermen en het vertrouwen te behouden. Onze whitepaper biedt de kennis en tools die nodig zijn om jouw evenementen effectief te beveiligen.Download nu

Blijf cyberdreigingen een stap voor en zorg voor het succes van je evenementen. Download vandaag nog onze whitepaper over cyberbeveiliging voor eventplanners.


Download nu de whitepaper en wapen jezelf met essentiële inzichten en strategieën op het gebied van cyberbeveiliging, op maat gemaakt voor organisatoren.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Wie wordt beste eventbedrijf of -locatie van 2024?

Wie wordt beste eventbedrijf of -locatie van 2024?

De ultieme gids voor het vinden van eventlocaties voor eventplanners

De ultieme gids voor het vinden van eventlocaties voor eventplanners

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

Advertenties