Uber Lanceert shuttle service voor evenementen

Uber Lanceert shuttle service voor evenementen

Uber heeft de lancering van 'Uber Shuttle' aangekondigd, een service die het transport voor eventbezoekers wil revolutioneren.


Als de rideshare-partner van Live Nation eventlocaties, introduceert Uber deze innovatieve shuttle service op verschillende concertlocaties in de VS, evenals bij grote sportevenementen in het Hard Rock Stadium in Miami.


Uber Shuttle heeft als doel een betaalbaarder en handiger transportoptie te bieden voor mensen die naar concerten, sportevenementen en zelfs luchthavens gaan. Door een zitplaats te reserveren op een lokale shuttle service samen met anderen die naar dezelfde bestemming gaan, kunnen bezoekers aanzienlijk besparen in vergelijking met de kosten van een UberX. Deze service is vooral gunstig voor grote evenementen.
Voor eventplanners biedt Uber Shuttle een kans om de logistieke aspecten van evenementbeheer te verbeteren. Door deze service in je planning te integreren, kun je als organisator zorgen voor een soepelere doorstroming van bezoekers, verkeersopstoppingen verminderen en de veiligheid vergroten. De shuttleservice kan tot een week van tevoren of zelfs slechts vijf minuten voor vertrek worden geboekt, wat flexibiliteit biedt voor last-minute plannen.


Door gebruik te maken van bestaande shuttledienstaanbieders, en dus niet van klassieke Uber chauffeurs, zorgt Uber Shuttle voor een betrouwbare en efficiënte transportoptie voor bezoekers, waardoor minder bezoekers zelf de auto nemen en de bijbehorende parkeerstress en verkeersdrukte wordt geminimaliseerd.


Hoewel Uber Shuttle momenteel wordt uitgerold in de Verenigde Staten, is er potentieel voor uitbreiding naar andere regio's, waaronder Europa. Het succes van deze service in de VS zal een bepalende factor zijn voor de internationale uitrol.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Veerle De Vriendt [Coutre M.A.M. (Meet, Art & More)]
Veerle De Vriendt [Coutre M.A.M. (Meet, Art & More)]
Expert|2024-05-27 - 11:48u

Beste

Coutre M.A.M. (Meet, Art & More) organiseert onder andere evenementen? We hebben reeds vaak moeten ondervinden dat het geen evidentie is om gepast vervoer te vinden.
Daarom zouden we het heel fijn vinden mochten we van u een prijslijst kunnen ontvangen zodat we in de toekomst beroep kunnen doen op uw vervoersmogelijkheden.

Met vriendelijke groeten
Team Coutre M.A.M.

Julien Figur
Julien Figur
New|2024-06-13 - 14:37u

Ich mag clevere Lösungen, um Event und die Mobilität nachhaltiger zu gestalten. Unser Ziel, als Veranstaltungsplaner sollte sein, ein passende Angebot zu schaffen, um unseren Teilnehmern den Umstieg aus dem eigenen Auto so simple wie möglich zu machen. Damit beschäftigen wir uns bei Hanse Mondial Tag ein und Tag aus. Also Busse und Shuttle Lösungen müssen nicht aus den USA kommen :-)

Lees ook

Wie wordt beste eventbedrijf of -locatie van 2024?

Wie wordt beste eventbedrijf of -locatie van 2024?

De ultieme gids voor het vinden van eventlocaties voor eventplanners

De ultieme gids voor het vinden van eventlocaties voor eventplanners

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

Advertenties