EventSummit 2024, de hele branche weer samen!

EventSummit 2024, de hele branche weer samen!

Het is uren aftellen naar de bruisende beurs, EventSummit. Het is alweer de 16de editie die dit jaar op 8 februari plaatsvindt in Jaarbeurs Utrecht. Het eendaagse platform voor de branche met een sprankelende mix van inspirerende sprekers, nieuwe technologieën, duurzame initiatieven, en natuurlijk heel veel fun en een spetterende afterparty.

 

Het sprekersprogramma telt dit jaar maar liefst 20 topsprekers, mede mogelijk gemaakt door DeSpreker en Sprekershuys. Mooie namen als Kluun, Wilfred Genee, Kim Lammers, Aaron Mirck, Nouchka Fontijn en Dounia Maakor. Alle thema's komen voorbij, duurzaamheid, AI, werkbalans, diversiteit, storytelling. Xsaga komt speciaal naar EventSummit met de Blundertalks. Drie keer deze dag nemen ze mee naar wat er mis is gegaan bij verschillende evenementen en wat we daarvan kunnen leren.

 

Naast deze toonaangevende namen verwelkomen we ook enkele opkomende sterren in de sprekerswereld, zoals Sayma Kuipers die de werkvloer vergelijkt met een kleuterklas en benadrukt dat we meer moeten spelen.

 

Maar EventSummit 2024 is natuurlijk veel meer dan alleen inspirerende presentaties. Ontdek de nieuwste trends, locaties, producten en innovaties op de beursvloer, die maar liefst 500 mooie bedrijven telt.


Het is ook de dag om je netwerk uit te breiden met nieuwe vrienden. Om wellicht nieuwe samenwerkingsverbanden te smeden. En dat onder het genot van een lekker hapje en drankje. De vloer staat vol met gezellig foodtrucks en barretjes!

 

Duurzaamheid staat al jaren hoog op de agenda van EventSummit. Een belangrijk thema binnen onze branche. Dit jaar is er voor het eerst een duurzaamheidsplein met 13 mooie bedrijven die helpen om jouw volgende groener te maken. Als sponsor van Trees for All roept het team van EventSummit alle bezoekers en exposanten op om bomen te doneren en zo samen een positieve impact te maken op het milieu.

 

En laten we de borrel afterparty niet vergeten! Na een dag vol inspiratie en innovatie, is het tijd voor een feestje. Vanaf 17.30 uur hebben we op de beursvloer de Pianobar en de 10 koppige band At Your Service. Om 19.30 uur gaat het feest door in Citysense Utrecht met muziek van DamesDraaienDoor.


Bekijk ook de eventplanner.tv aflevering over Eventsummit '24

 

Mis de kans niet om deel uit te maken van de ultieme viering van ons mooie evenementenvak. Registreer je snel via www.eventsummit.nl. Tot maandag 5 februari 18.00 zijn de tickets gratis, daarna € 25,00 excl. btw.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

ECC Leiden
Hotspot alert!
ECC Leiden|
27 February 2024

De aanwezigheid van hotspots op je vergaderlocatie maken je bijeenkomst of event pas écht leuk. Combineer je noodzakelijke vergadering bijvoorbeeld met een brainstormsessie op de bodem van onze Pool of raak geinspireerd in The Classroom met jaren ‘80 details. Ook de mediterrane Greenhouse staat op je te wachten voor een break, receptie of pub-quiz. En onze bar is de kers ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

Advertenties