Boost je bedrijf bij INKART! Adrenaline voor je teambuilding

Boost je bedrijf bij INKART! Adrenaline voor je teambuilding

Het in- en outdoor karting circuit van INKART aan de A12 in Puurs is de perfecte locatie om de banden tussen collega's te versterken en zo je bedrijf te laten groeien.


Tijdens de karting-sessies focussen je medewerkers zich volledig op teamwork en communicatie. Die ervaring wordt één op één meegenomen naar de werkomgeving. Zo wordt de impact van een teambuilding bij INKART onmiddellijk zichtbaar binnen je bedrijf. Karten is ook grenzen verleggen. Zo versterk je het zelfvertrouwen van je medewerkers en is je organisatie klaar voor de volgende uitdaging. Bouw verder aan je dreamteam bij INKART, bel 03/866.18.19.



Weergaloze netwerk events

Je klanten vermaken of je bedrijf promoten? INKART biedt de juiste sfeer en omgeving voor jouw onvergetelijk bedrijfsevent. Kies voor de ideale mix van entertainment, netwerking en culinaire verwennerij. Je relaties beleven ongelooflijke sensaties aan het stuur van hoog performante karts tijdens een Endurance, GP of individuele race. Daarrond bouwt INKART jouw unieke “get together.” Verwen je gasten met fijnproeverij en dazzling drinks of ga voor één van de legendarische INKART-barbecues. Jouw exclusief business event voor 60 of 600 personen? INKART maakt graag een package deal op maat voor je. Mail of gebruik de online offerte tool.



Uniek vergaderkader

De INKART-site is de perfecte omgeving voor constructieve meetings, inspirerende presentaties en creatieve brainstorms. Makkelijk bereikbaar, op de as Antwerpen – Brussel ter hoogte van Boom vind je hier volledig uitgeruste vergaderruimtes in een uniek kader. Het INKART-team staat voor je klaar om jou en je deelnemers van start tot finish te begeleiden. Na afloop kan je ontspannen en genieten van een hapje, drankje of diner bij Refuel Food & Drinks. Natuurlijk kan je ook de dynamiek erin houden en afsluiten met een stevige sessie karten.



Boost je bedrijf bij INKART. Contacteer vandaag nog het team. Je kan ze bereiken op werkdagen op 03/866.18.19. Een mailtje sturen kan ook: events@inkart.be. Alles over INKART vind je op:

www.inkart.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties