Alle wegen leiden naar Antwerp Expo

Alle wegen leiden naar Antwerp Expo

Zelfs de Romeinen hebben het altijd geweten: alle wegen leiden naar Antwerp Expo. In de kleinste ruimtes mag het groots zijn, toch?

 

Wil je een meeting plannen met kaderleden? Of zoek je een geschikt kader voor een event? Of wil je -sst- in alle discretie vergaderen? Van een reginaal vakseminarie tot internationaal congres. Wat je plannen ook zijn, Antwerp Expo heeft er plaats voor. Aan jou de keuze: het nieuwe Antwerp Expo is goed voor 4 eventhallen, 6 polyvalente ruimtes, 1 vernieuwde foyer en een gloednieuwe blackbox (vanaf 15/12/2019). In totaal 16.548m²

 

"Oh ja, en hoor je dat? Dat zijn onze project managers. Die staan te trappelen om mee te denken over de juiste format, de ideale partners, de creatieve invulling… Inderdaad, je hebt Antwerp Expo en al de rest errond is parking."

 

Parking zoeken. Het staat juist na lauwe cava in de lijst met meest vervelende dingen op events. Maar gelukkig is er meer dan parking genoeg. Niet zo’n automens? Je geraakt er ook vlot met het openbaar vervoer. Pochen over onze fietsenstalling voor de deur, zouden we nooit doen.

Opgelet: grote kans op een instant hongergevoel.

 

In Antwerp Expo vind je een brasserie en een burgerbar. En tenzij er mensen zijn die het niet zo voor dagvers en duurzaam hebben, zijn we er gerust in dat niemand zal omkomen van de honger. Als organisator heb je de keuze uit verschillende cateraars of geniet je van catering op maat.

www.antwerpexpo.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Miraeus Cocktails
Cocktail catering op maat (Delvaux)
Miraeus Cocktails|
01 March 2020

Onze laatste catering is exact 1 jaar geleden. In ieder geval niks om te vieren maar wel een reminder waard.


Voor onze caterings bedenken we cocktails op maat van het event. Niet enkel de cocktails zijn navenant, ook de menukaarten, inrichting en glaskeuze sluiten naadloos aan bij de sfeer van het event. Telkens opnieuw een uitdaging.

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Een all-in one partner voor je online-event-boxen? Grunewald.box!

Een all-in one partner voor je online-event-boxen? Grunewald.box!

Kursaal Oostende blikt vooruit naar state-of-the art verbouwing

Kursaal Oostende blikt vooruit naar state-of-the art verbouwing

Met deze argumenten krijg je (meer) budget voor jouw online events

Met deze argumenten krijg je (meer) budget voor jouw online events

Advertenties