PitchHiker: 15 taxi ritten, 15 agencies, 15 pitches

PitchHiker: 15 taxi ritten, 15 agencies, 15 pitches

Stap deze zomer in de taxi van IDEA met een uitdaging en stap eruit met een concept. Dat is het idee achter PitchHiker. 15 agencies, allemaal lid van de vakvereniging nemen deel.

 

"We geloven in de magie en impact van face-to-face ontmoetingen en daarom nodigen we opdrachtgevers, marketeers en eventmanagers van harte uit in onze PitchHiker", zo vertelt Maarten Schram van IDEA. "We laten op verfrissende wijze zien dat onze leden in staat zijn iedere doelstelling te vertalen naar een merk-waardig concept. In onze glimmende bolide maken onze passagiers kennis met een creatief en een strateeg van een van de bureaus van IDEA om de filosofie van IDEA op waarheid te toetsen; zijn deze bureaus écht in staat om een oplossing te bieden voor elke live communicatie uitdaging? In een anderhalfuur durende rit zullen zij verwonderd zijn over de zienswijze van de creatief en strateeg tijdens een creatieve brainstorm."

 


In de PitchHiker stappen steeds andere bureaus en opdrachtgevers, marketeers of eventmanagers in. De zeer discrete chauffeur mixt en matcht willekeurig en zorgt daarmee dat in ieder geval elke rit een bijzonder treffen wordt. En iedereen weet toch: een willekeurige ontmoeting kan zomaar tot iets heel moois leiden. Het enige wat geïnteresseerden hoeven te doen is anderhalf uur reserveren in de agenda en zich aan te melden via onderstaande website. Stap vervolgens in met een concrete vraag, live communicatie uitaging of case en wie weet stap je uit met hét idee.

 

De PitchHiker rijdt in de week van maandag 27 t/m vrijdag 31 augustus 2018 door heel Nederland.

www.pitchhiker.nl

Bron: Foto: Flickfeeder

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures