Ontdek alles over dé LEDwall van de toekomst

Ontdek alles over dé LEDwall van de toekomst

Mocht het je ontgaan zijn dat Novid een revolutionaire LED-tegel gelanceerd heeft op ISE Amsterdam, dan is het nu hét moment om je kennis bij te spijkeren!

 

Download meteen de nieuwe brochurevan de LT-series. "Met de LT-series creëer je de creatiefste opstellingen, volledig compatibel met aluminium standbouwframes", vertelt Wouter Van Beirendonck. "We hebben de LEDwall ontwikkeld in België vanuit onze expertise als verhuurbedrijf. We weten als geen ander wat de uitdagingen zijn met LED op evenementen."

 

Zoals de wet van Murphy stelt, zal het altijd net dat éne gevreesde paneel onderaan in het midden van een scherm zijn dat het laat afweten. Gevolg: enorm veel stress, frustratie en tijdsverlies. "LT-series lost dat op. Je vervangt de LED-modules én zelfs de main unit gewoon langs de voorkant van het scherm. Gedaan dus met technische ruimtes aan de achterkant te voorzien. Dat is op beurzen verloren en dus 'dure' ruimte."

 

Het complete gamma in en outdoor LT Series zit uiteraard in het verhuurhamma van Novid. Aankopen kan ook en dit vanaf € 2750,00 per m2. Novid beschikt bovendien over een eigen service center in België.

lt-series.com

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kosmopolitan
We bring you the festival feeling at home!
Kosmopolitan|02 June 2020

Jammer & helaas …

Het festivalseizoen 2020 zal een mager beestje worden in nasleep van het Corona-virus.

We kunnen hiermee trachten te leren leven en te aanvaarden of ons niet laten doen, de moed bijeen schrapen en ons eigen festival thuis opzetten …

#FESTIVALATHOME  biedt jullie een kant-en-klare oplossing aan om een festival bij jullie thuis op te zetten op volgende data:


ZATERDAG 18 JULI 2020

ZONDAG 19 JULI 2020

ZATERDAG 25 JULI 2020

ZONDAG 26 JULI 2020


Dus, je leest het goed: jullie eigen festival bij jullie thuis is geen droom maar realiteit binnen een aanvaardbaar budget waarvoor wij 3 formules, DREAM/HEAVEN & PARADIS  hebben samengesteld en terug te vinden ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures