Bijzondere ontmoetingen creëer je bij Jaarbeurs

Bijzondere ontmoetingen creëer je bij Jaarbeurs

Wat maakt die ontmoeting bijzonder? Wij vroegen het de mensen achter de schermen van Jaarbeurs; de mensen die bijzonder ontmoeten mogelijk maken.

 

Jaarbeurs bestaat al meer dan 100 jaar. En is relevanter dan ooit. Want bij alle digitale communicatie, blijkt een persoonlijke ontmoeting onovertrefbaar. Zaken doen is people's business. Vergaderen is elkaar in de ogen kijken. Feestvieren is elkaar omarmen. Meer dan 25 miljoen keer, in 2017! Jaarbeurs, in het hart van Nederland, heeft daarvoor alle hardware in huis. Optimale bereikbaarheid naast het grootste station. Duizenden parkeerplaatsen. Onbeperkt zalen, kamers, hallen, lounges en restaurants. Maar ook: alle software.

 

"Want na 100 jaar weten we dat we geen vierkante meters verkopen, maar mooie ontmoetingen, succesvolle deals, knappe ideeën, en blije mensen. Dáár draait 't om bij Jaarbeurs: de vonk laten overslaan. Tussen exposant en bezoeker, artiest en feestganger en spreker en luisteraar. Dat maken we mogelijk met meer dan 200 professionals. Strategen, marketeers, database- en event specialists, toptechnici en de allerbeste cateraars. Allemaal gefocust op jóuw succes. Hoe maken we dat mogelijk? En wat maakt die ontmoeting bijzonder? Wij vroegen het de mensen achter de schermen van Jaarbeurs; de mensen die bijzonder ontmoeten mogelijk maken."

 

 

Al hun verhalen zijn nu te lezen op:

www.jaarbeurs.nl/verhalen

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures