JAXX 2.0

JAXX 2.0

JAXX, de alleskunner-band, heeft vorig jaar veel shows mogen verzorgen. Om deze positieve vibe erin te houden hebben ze een nieuwe sound ontwikkeld die u en uw gasten gaan verrassen!

 

"2016 was een druk jaar voor JAXX. Ze hebben veel shows gegeven op zowel particuliere als zakelijke events", vertelt Sijmen Hoekstra van Showdesign. De positieve reacties stroomde binnen: "JAXX is een geweldige aanrader. Wij hebben van onze gasten alleen maar positieve commentaren gekregen. Een verdere samenwerking zit er dus in. Groetjes van uit België Blits events."

 

Tussen deze shows door heeft JAXX nog wat tijd gevonden om te gaan zitten en een nieuwe sound te creëren. En dat is gelukt! De nieuwe sound van JAXX gaat meer richting Club, Lounge of Vintage. Door deze uitbreiding kan de klant aangeven welke stijl het best past bij het evenement. De live artiesten (zangeres, saxofonist, contrabassist en pianist) balanceren op de beats van de DJ. Hij heeft de lead en de live artiesten volgen. Door deze fijne balans tussen improvisatie en samenspel krijg je de echte JAXX-sound! Luister hier de nieuwe nummers van JAXX.

 

Benieuwd hoe JAXX ingezet kan worden op uw evenement? Neem contact op:

www.showdesign.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties