Creatief en prijsbewust met led-schermenCreatief en prijsbewust met led-schermen

Jouw boodschap in de verf zetten op led-schermen? Een goed idee. En dat kan best betaalbaar zijn. Audiovisueel specialist Novid helpt zijn klanten al jaren creatief te communiceren via schermen tegen een correcte prijs en lanceert drie nieuwe producten.

 

Bij Novid ervaren ze het elke dag. "In deze tijden van economische uitdagingen wordt elke euro tweemaal omgedraaid", weet zaakvoerder Wouter Van Beirendonck. "Daarom zoeken we altijd nieuwe manieren om onze klanten een creatieve invalshoek te bieden tegen een betaalbare prijs. En dat lukt ons aardig want we hebben weer drie nieuwe producten klaar."

 

Met de state of the art OLED-schermen heeft Novid tegenwoordig een blikvanger van formaat in huis. Dit dubbelzijdige 4K-scherm van slechts 8 mm dikte is nu reeds te huur bij de Kontichse audiovisuele specialist.

 

De ultra-stretch displays in 58:9 formaat toveren je beursstand in een handomdraai om in een creatieve oase. Het lijkt een gadget, maar deze schermen zijn bij uitstek geschikt om net onder een normaal plafond, toch nog een heel mooi breed beeld te tonen. Met hun hoogte van 38 cm voor een breedte van 220 cm zijn ze heel leesbaar.

 

Topper van het moment in het verhuurgamma is de ijskast LG Cooler met scherm in de deur verwerkt. Voor brand activation, bedrijfshappening of als bruisende gadget in de inkomhal: je bezoekers kunnen er niet naast zien en reageren verrast. Novid investeerde in een zéér grote vloot van deze LG Coolers zodat je ze op meerdere plaatsen tegelijk kan inzetten.


www.novid.be

advertorial07-10-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Plaats jouw vacatures op eventplanner!Plaats jouw vacatures op eventplanner!
Sterke start voor Studio 3 bij AEDSterke start voor Studio 3 bij AED
Waarom LinkedIn onmisbaar is voor elke event professionalWaarom LinkedIn onmisbaar is voor elke event professional
Advertenties

In de kijker

Singapore Tourism Board

Singapore Tourism Board

Trendy hotels en shops in Singapore

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 12-01Hulpkok banketten
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 11-01Junior Sales
  The Fungroup bvba
  Limburg
 3. 10-01Assistent Hofmeester
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]