Creatief en prijsbewust met led-schermen

Creatief en prijsbewust met led-schermen

Jouw boodschap in de verf zetten op led-schermen? Een goed idee. En dat kan best betaalbaar zijn. Audiovisueel specialist Novid helpt zijn klanten al jaren creatief te communiceren via schermen tegen een correcte prijs en lanceert drie nieuwe producten.

 

Bij Novid ervaren ze het elke dag. "In deze tijden van economische uitdagingen wordt elke euro tweemaal omgedraaid", weet zaakvoerder Wouter Van Beirendonck. "Daarom zoeken we altijd nieuwe manieren om onze klanten een creatieve invalshoek te bieden tegen een betaalbare prijs. En dat lukt ons aardig want we hebben weer drie nieuwe producten klaar."

 

Met de state of the art OLED-schermen heeft Novid tegenwoordig een blikvanger van formaat in huis. Dit dubbelzijdige 4K-scherm van slechts 8 mm dikte is nu reeds te huur bij de Kontichse audiovisuele specialist.

 

De ultra-stretch displays in 58:9 formaat toveren je beursstand in een handomdraai om in een creatieve oase. Het lijkt een gadget, maar deze schermen zijn bij uitstek geschikt om net onder een normaal plafond, toch nog een heel mooi breed beeld te tonen. Met hun hoogte van 38 cm voor een breedte van 220 cm zijn ze heel leesbaar.

 

Topper van het moment in het verhuurgamma is de ijskast LG Cooler met scherm in de deur verwerkt. Voor brand activation, bedrijfshappening of als bruisende gadget in de inkomhal: je bezoekers kunnen er niet naast zien en reageren verrast. Novid investeerde in een zéér grote vloot van deze LG Coolers zodat je ze op meerdere plaatsen tegelijk kan inzetten.

www.novid.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

TIP! - Eventlocatie kiezen: CHECKLIST

TIP! - Eventlocatie kiezen: CHECKLIST

XMAS-teambuilding was nog nooit zó tof: online, fysiek én hybride!

XMAS-teambuilding was nog nooit zó tof: online, fysiek én hybride!

Hoe houd je je publiek geboeid tijdens een online event?

Hoe houd je je publiek geboeid tijdens een online event?

Advertenties