Singapore aantrekkelijker voor MICE-planners met nieuw incentive-programma

Singapore aantrekkelijker voor MICE-planners met nieuw incentive-programma

Heb je er ooit van gedroomd een evenement te organiseren in het levendige Singapore? Singapore is strategisch gelegen en biedt een uniek mengsel van traditie en moderne evenementfaciliteiten, en is daarmee een aantrekkelijke MICE-bestemming. Voeg het nieuwe INSPIRE-beloningsprogramma van de Singapore Tourism Board (STB) toe aan de mix en je weet al waar je volgende zakenreis heengaat.

 

Het beloningsprogramma is opgezet door de STB in samenwerking met Singapore Airlines en Changi Airport Group, en bevat gratis cocktail-proeverijen en thematische zakenreisjes, naast aantrekkelijke vliegprijzen voor groepen. Het is gericht op meeting & incentive-groepen van minstens 20 personen die in Singapore blijven voor drie of meer nachten.

 

"Het INSPIRE-programma zoekt dieper naar de ziel van Singapore en biedt inzichten in de culturele, economische en sociale drijfkrachten van onze maatschappij. Door middel van deze activiteiten krijgen zakenreizigers een diepgaandere kennis over het verhaal van Singapore, terwijl zij tegelijkertijd genieten van de stad zijn levendige recreatie-aanbod na het werk", vertelt Tan Yen Nee, Regional Director Europe, STB.

 

Jouw voordelen met het INSPIRE-programma

Om jouw Singapore-ervaring knallend te beginnen, kun je aantrekkelijke vliegprijzen voor groepen genieten, evenals andere voordelen aan boord bij Singapore Airlines, wanneer u reist naar Singapore en verder, vanuit plaatsen in Europa en Noord-Amerika die worden bediend door het Singapore Airlines-netwerk. Daarnaast ontvangen groepen aanvullende vliegkaarten voor iedere 50.000 Singaporese dollars (of €32.700/$37.000) die je uitgeeft. De nationale luchtvaartmaatschappij biedt ook aanvullende bagagevoordelen en exclusieve tarieven voor extra tripjes vanuit Singapore naar bestemmingen in Zuidoost Azië, Australië en Nieuw-Zeeland (vanaf €150 all-inclusive).

 

In aanmerking komende zakelijke reisgroepen uit de meeting- en incentive-sector kunnen ook kiezen uit 12 aanvullende activiteiten die hun reisplannen nog verder zullen verrijken:

  • Zes cocktail-evenementen op historische locaties of rooftop-bars waar opkomende Singaporese cocktailmixers je bedienen; en
  • Zes thematische zakenreizen in het Singapore-verhaal, inclusief reisjes die gericht zijn op stadsplanning en infrastructuur, en excursies die inzichten bieden in Singapores multi-etnische en multiculturele maatschappij.

 

 

Aanmeldingen voor INSPIRE

Zakelijke reisgroepen uit de meeting- en incentive-sector uit Europa en Noord-Amerika die naar Singapore reizen vóór 31 december 2017, kunnen zich aanmelden voor het INSPIRE-programma. Deze groepen dienen minstens 20 mensen te bevatten, die minimaal drie nachten blijven, en dienen hun interesse vóór 31 maart 2017 op te geven.

 

Contact: stb_inspire_europe@stb.gov.sg

www.yoursingapore.com/mice/inspire

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Rent-A-Willys
Genieten van een dagje uit met de Willys jeep
Rent-A-Willys|16 July 2020

Klein is fijn ! Grote events zijn helaas momenteel niet aan de orde maar de kleine vermakelijkheden zijn dat des te meer. Boek één van onze 'Warbird routes' en geniet van de rit met een willys jeep. We trekken de velden in en ontdekken plaatsen en crashsites die dateren uit WO2 waarvan je het bestaan waarschijnlijk niet afwist.

Een ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures