Ledschermen bieden organisatoren nieuwe mogelijkhedenLedschermen bieden organisatoren nieuwe mogelijkheden

Sinds de introductie van de hoge resolutie ledschermen kiezen steeds meer eventorganisatoren voor led in plaats van projectie. De technologie evolueert met de snelheid van het licht en biedt steeds meer nieuwe toepassingen voor productlanceringen, boardmeetings en beurzen.

 

"Deze technologie heeft als voordeel dat je geen rekening moet houden met lichtinval op je scherm of met mensen die in de straal van de projector lopen", weet Wouter Van Beirendonck van Novid, de specialist in verhuur en verkoop van audiovisueel materiaal. De waaier artikelen en toepassingen die Novid aanbiedt wordt dan ook steeds breder.

 

 

Vitrine ledposter

Zo heeft Novid frisse ideeën voor retail en brand-activation. "Voor wie in de vitrine de aandacht van voorbijgangers wil trekken, hebben we de transparante ledposter in ons gamma. Dit indoor ledscherm met hoge lichtopbrengst toont met eender welke lichtinval jouw boodschap in de beste omstandigheden. Het posterformaat is zeer leesbaar en ideaal voor bewegende beelden en tekst", legt Van Beirendonck uit.

 

 

Ijskast met een boodschap

Een topper voor een beursstand of brand activation actie is de LG cooler met ingebouwd lcd-scherm. De imposante ijskast van meer dan 2 meter hoog, heeft een glazen deur met verlichting. Standaard is de achtergrond mat en zie je enkel de bewegende beelden, zoals op een scherm. Zodra er beweging is in de buurt van het scherm, wordt de deur transparant en zie je naast het bewegende beeld ook de producten in de ijskast staan. "Er zijn ook diverse mogelijkheden om de content interactief te maken", vertelt Wouter. "Maar het is de eenvoudige basis die deze koelkast zo toegankelijk maakt: gewoon een clip opladen en klaar!"

 

 

Extreme formaten

De tijd dat we een 16/9 formaat breedbeeld noemden is al lang voorbij. Nu verhuurt Novid al schermen in 58/9 formaat. Niet ideaal om je favoriete film te zien, maar wel een publiekstrekker van formaat voor retail en beursstanden. Eindelijk een scherm dat breed is zonder heel hoog te zijn. Met een resolutie van maar liefst 3840x960 pixels voor een breedte van 220cm is er letterlijk en figuurlijk ruimte genoeg om creatief te zijn.


www.novid.be

advertorial12-08-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

11 tips om meer te verkopen op een beurs11 tips om meer te verkopen op een beurs
Bijzondere manieren waarop technologie jouw evenementen kan versterkenBijzondere manieren waarop technologie jouw evenementen kan versterken
Zeven experts vertellen 'what's now and next' voor congressenZeven experts vertellen 'what's now and next' voor congressen
Advertenties

In de kijker

Singapore Tourism Board

Singapore Tourism Board

Trendy hotels en shops in Singapore

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 25-03Sales Manager eventplanner.be - België
  Pink Minds Media bvba
  Antwerpen
 2. 24-03Zelfstandig magazijnier (m/v)
  Event Flooring Services
  Oost-Vlaanderen
 3. 03-03Actieve planner Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]