Beheer je event personeel met Forganiser

Beheer je event personeel met Forganiser

Vaste tewerkstelling is in de Benelux weinig flexibel. Personeelskosten wegen extra zwaar wanneer je omzet een dip kent. Met flexibele arbeid speel je snel en doeltreffend in op de schommelingen van vraag en aanbod. Forganiser HR Service beheert je flexibele ploeg.

 

De Forganiser-software is een vernieuwende planningstool waarmee je grote groepen flexwerkers gemakkelijk coördineert. "Gebruik Forganiser om voor elke job de juiste professional te kiezen en stel je ervaren team samen met een paar muisklikken. Forganiser doet vervolgens alle communicatie voor jou. Gedaan met eindeloze reeksen telefoontjes, sms'en en e-mails. En de overheadkosten? Die blijven miniem." 

 

Vertrouw op jouw flexibele personeelscoördinator

Naast de software biedt Forganiser ook HR diensten aan. Droom even weg: hoe zou het zijn om je personeelscoördinatie uit te besteden? En om de hulp van een specialist te krijgen - die je alleen betaalt wanneer er werk is? Dat is exact wat Forganiser HR Service jou biedt. Je beheert je hr-taken slimmer, goedkoper en met een gerust hart. Want jouw personeelscoördinator kent de sociale wetgeving als zijn broekzak. Hij zorgt voor alle arbeidsdocumenten en doet de Dimona-aangiftes. Bovendien kent hij alle initiatieven die de overheid neemt om jouw personeelskosten te drukken. Hij haalt voor jou het maximum uit de beschikbare incentives. Zonder dat je er extra tijd - en dus geld - in hoeft te investeren.  

 

Forganiser HR Service stemt zijn dienstverlening specifiek af op (catering)bedrijven uit de evenement- of belevingsindustrie, field marketeers en brand activators, projectbureaus en people agencies, ... Durf jij je HR aanpak te innoveren?

www.forganiser.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures