Band vormt zich naar wensen organisator

Band vormt zich naar wensen organisator

Jonge, getalenteerde muzikanten hebben de handen ineen geslagen met een DJ. "Naast hun eigen werk in andere bands wilden ze iets compleet nieuws doen. Je ziet veel combinaties van DJ met saxofoon, maar nergens zie je een complete band om een DJ heen."

 

De kracht van dit ensemble ligt in improvisatie, flexibiliteit en het combineren van live jazz invloeden met club, house en lounge.  

 

Jaxx beweegt zich op het moment vooral op de zakelijke markt, met onder andere optredens voor Audi, Bijenkorf en de Belgische verkiezing voor de Voetballer van het Jaar. "Omdat klanten (terecht) duidelijke wensen hebben voor de muziek tijdens een evenement presenteren we Jaxx als een band op maat. Op deze manier kunnen we aan bijna alle wensen voldoen. Van relaxte achtergrondmuziek tijdens een netwerkborrel tot een knallend housefeest voor studenten."

 

De formatie van Jaxx begon met DJ, saxofoon, contrabas, toetsen en zang. Inmiddels is de keuze uitgebreid met twee extra saxofonisten, twee toetsenisten, twee zangeressen, een trompettist en een gitarist. "Hierdoor kunnen we per evenement meedenken over wat het beste zal passen", aldus S. Hoekstra Showdesign, het bedrijf dat de boekingen en techniek verzorgt. "We merken bijvoorbeeld dat klanten een duidelijke voorkeur voor toetsen of gitaar hebben."  

 

Aan kwaliteit levert Jaxx hiermee niet in. In tegendeel. "Door het aantrekken van ervaren muzikanten garanderen we altijd een band die staat als een huis." Zo werkt Jaxx onder andere met de saxofonist van Typhoon en de toetsenist van Lois Lane. Omdat veel muzikanten vaker met elkaar samenwerken hebben ze aan een halve noot genoeg om een mooi stukje improvisatie neer te zetten.  

 

Meer informatie of Jaxx boeken voor uw event?

showdesign.nl/artiesten/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

3 goede redenen om reviews te plaatsen

3 goede redenen om reviews te plaatsen

Locatietip Arnhem: Eventlocatie Venue13 organiseert bezichtigingsdag

Locatietip Arnhem: Eventlocatie Venue13 organiseert bezichtigingsdag

3 gouden tips om de ROI van je event te vergroten door slim om te gaan met je eventbudget

3 gouden tips om de ROI van je event te vergroten door slim om te gaan met je eventbudget

Advertenties