G4S Event Solutions: liever SPOC dan ad hoc

G4S Event Solutions: liever SPOC dan ad hoc

Organisatoren van events worden serieus op de proef gesteld om alles in goede banen te leiden. Je moet aan 101 dingen denken om jouw bezoekers tevreden te stellen, de wetgeving te respecteren, de veiligheid te garanderen, noem maar op.

 

Steeds meer en steeds beter, daar gaan ze voor bij G4S Event Solutions. "Onze wortels liggen in bewaking en beveiliging - hoe kan het ook anders met een moederbedrijf als het onze - maar we hebben ook stevige vertakkingen in onthaal, logistiek en praktische ondersteuning. We zorgen voor een vlekkeloos verloop van events en beurzen, van a tot z. Dat doen we met een backofficeteam van 15 mensen, 200 vaste medewerkers en extra ondersteuning van 1500 freelancers. En dat allemaal met kennis van zaken in een goed geoliede organisatie", verteld Alain D'Haese.

 

There's no business like show business

Organisatoren van events worden serieus op de proef gesteld om alles in goede banen te leiden. Je moet aan 101 dingen denken om jouw bezoekers tevreden te stellen, de wetgeving te respecteren, de veiligheid te garanderen, noem maar op. Hoe groter het aantal partijen waarmee je samenwerkt, des te groter de kans op misverstanden, gebrekkige communicatie, zinloze uitgaven, ... De oplossing? Een beroep doen op één partij, een Single Point Of Contact, die u een pak troubles uit handen neemt. "Onthaal, logistieke ondersteuning en beveiliging is onze dada. We leveren mensen en middelen voor alle soorten events, van kleinschalige happenings tot de grootste, meest complexe en prestigieuze evenementen."

 

Een vlekkeloos parcours, goed voor uw gemoedsrust

2012 was een bijzonder succesvol jaar voor G4S Event Solutions. "We hebben meer events ondersteund dan ooit tevoren. Meer mensen aan het werk gezet. Meer middelen ingeschakeld. We zijn ook nieuwe samenwerkingen aangegaan. Omdat we ambitieus zijn? Ja. Maar toch bovenal omdat we naar onze klanten luisteren. Die willen een betrouwbare partij met een ruim dienstenpakket, een flexibele instelling en de beste M/V op de juiste plaats. Van klantvriendelijke, meertalige hosts die gewapend met een glimlach uw imago alle eer aandoen tot veiligheidsmensen die verantwoordelijk handelen en een voorbeeldfunctie uitdragen. Van professionele EHB0-medewerkers tot mensen die terreinen, infrastructuur en trafiek beheren. Wij zijn er goed in en u vaart er wel bij."

 

Meer informatie, referenties, proef op de som nemen? Laat van u horen! Bel 02 788 40 66 of mail eventsolutions@be.g4s.com. En check ook de nieuwe website:

www.g4seventsolutions.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures