Wat wordt de beste eventlocatie of -bedrijf van 2021?

Wat wordt de beste eventlocatie of -bedrijf van 2021?

Editie 2021 van het Certificate of Excellence laten doorgaan of niet? We hebben getwijfeld. Maar meer dan ooit is het nu belangrijk om te laten zien dat jouw eventlocatie of -bedrijf klaar is voor een kickstart.

 

"De eventsector is op slot" lees je ondertussen al meer dan een jaar in de media. De harde realiteit van de coronacrisis valt niet te ontkennen, maar daarnaast zijn er ontelbaar veel eventbedrijven die out of the box met hun klanten meedenken en met creatieve oplossingen komen, zoals events, teambuildings, … online hosten. We zien ook eventbedrijven die zichzelf heruitvinden, in andere sectoren bijspringen en positieve initiatieven opzetten.

 

We grijpen, samen met onze partners, editie 2021 aan om extra in de verf te zetten dat het weer tijd is om evenementen te organiseren! Zo werkt het eventplanner.be Certificate of Excellence

Mocht je het Certificate of Excellence nog niet kennen, we leggen het kort even uit. Elk jaar belonen we de meest gewaardeerde eventbedrijven met een officieel 'Certificate of Excellence' op basis van ons uniek en veilig review systeem. Alle eventbedrijven en -locaties op onze website, dat zijn er ondertussen meer dan 10.000, komen in aanmerking voor het certificaat.


Maar ik heb dit jaar geen events gehad...

Uiteraard begrijpen we dat je dit jaar geen of weinig evenementen hebt kunnen faciliteren. Waarschijnlijk heb je wel klanten van de voorbije jaren die je een plezier willen doen met een mooie review. Zolang de reviews authentiek zijn, mogen die ook over events gaan die je in het verleden hebt uitgevoerd.

 


Wat levert het eventbedrijven op? En hoe krijg ik dat certificaat aan mijn muur?

Wat levert het je als eventbedrijf op? Aandacht! Veel aandacht en vertrouwen! En zoals je weet, aandacht leidt tot extra leads, die zeer welkom zijn, zeker in het post-coronatijdperk. Het is dus niet alleen een beloning voor je harde werk, het is vooral een extra reden waarom organisatoren in de toekomst voor jou als leverancier moeten kiezen.

 

Om het certificaat in de wacht te slepen, moet je voor eind september minstens 10 reviews (waarvan tenminste 5 in de afgelopen 12 maanden) in de wacht slepen op je bedrijfspagina. Jouw klanten bepalen dus wie zo'n certificaat verdient. Wanneer je gemiddelde score ook meer dan 90% bedraagt, mag je dit gegeerd certificaat op je 'trophy wall' hangen. De voorwaarden lees je hier nog eens na

 

 


Zo ondersteun je als opdrachtgever je eventleveranciers

Als opdrachtgever is het nu belangrijker dan ooit je eventleveranciers een hart onder de riem te steken voor hun harde werk. Die stevige duw geef je hen door een wervende review te schrijven. Je krijgt hiervoor zelf ook een beloning: 50 punten per review en met 1.000 punten krijg je een jaar lang een gratis eventplanner.be .PRO membership.

 

Tentenverhuur Sleidinge
Sailcloth tent
Tentenverhuur Sleidinge|
11 January 2022

In 2021 konden wij voor het eerst onze Sailcloth tent opzetten! De verwachting van de klant en van ons werden volledig ingelost!


Bij de start van 2022 willen wij jullie enkele foto's van deze tent niet ontzeggen! Zodat ook jullie al kunnen wegdromen van een feest in één van onze tenten!

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Training en Masterclass in Online & Hybride Eventmanagement

Training en Masterclass in Online & Hybride Eventmanagement

 Ontgrendel je toolbox met gratis software voor het plannen van evenementen

Ontgrendel je toolbox met gratis software voor het plannen van evenementen

6 redenen om je online event te organiseren bij Jaarbeurs

6 redenen om je online event te organiseren bij Jaarbeurs

Advertenties