De kracht van een originele uitnodigingDe kracht van een originele uitnodiging

Een originele uitnodiging bij een evenement is geen overbodige luxe. Sterker nog, het is misschien wel dé overtuigende factor. Zo bewees ook Dazzle Events toen ze hun idee deelden met Alides, onderdeel van Group Maes.

 

"Het voorstel met de nostalgische viewmasters in de hoofdrol van het communicatietraject heeft de doorslag gegeven om te kiezen voor Dazzle Events", bevestigt Sophie Maes, CEO van Alides. In september vierde Alides, onderdeel van Group Maes, zijn 125-jarig bestaan. Iets wat het Gentse familiebedrijf niet ongemerkt wou laten voorbijgaan. Met trots blikken ze terug op een boeiend verleden, maar met focus op waar ze nu staan als investeerder, ontwikkelaar en exploitant van vastgoed.

 

Deze evolutie werd dan ook het centrale thema van het evenement. In aanloop naar de feestelijkheden wou Alides een jaar lang top of mind zijn bij hun klanten. Het communicatietraject speelde hierin een erg belangrijk rol, waarbij de ontwikkelingen van het bedrijf doorheen de jaren duidelijk aan bod kwamen.

 

Een uitdaging die Dazzle Events maar al te graag aanging. Thijs Bekaert (managing partner Dazzle Evens): "We kozen voor een nostalgische viewmaster om de genodigden op een originele manier terug in de tijd te reizen. Aan de hand van verschillende schijfjes, die foto's van Alides bevatten van bij de opstart tot op de dag vandaag, herbeleefden de genodigden maand na maand de evolutie van het bedrijf. Het communicatietraject bestond uit een teaser, de effectieve uitnodiging, een reminder en een bedanking. Telkens gepresenteerd op een authentiek schijfje."

 

De viewmaster zelf bleek doorheen de volledige periode een pronkstuk te zijn op vele bureaus, zo getuigde ook Gents burgemeester Termont tijdens zijn openingsspeech. Dazzle Events slaagde in zijn opzet, niet enkel door de aandacht te kunnen trekken, maar ook door de identiteit van Alides op een originele manier te vertalen en af te beelden.

 

Ook het avondfeest was tot in de puntjes afgewerkt. Benieuwd naar hoe het er aan toe ging? Bekijk onze video!

 

 

Ook op zoek naar een originele manier om jouw doelgroep te prikkelen? Let's make it happen!


www.dazzle-events.be

advertorial12-01-2018

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?
5 verkeerde redenen om eventtechnologie te gebruiken5 verkeerde redenen om eventtechnologie te gebruiken
Hoe bouw je de spanning op voor je bezoekers?Hoe bouw je de spanning op voor je bezoekers?
Advertenties

In de kijker

LEDskin®

LEDskin®

Maak van je beursstand een echte hotspot.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 16-01Office Planner
  Walkies4Events - W4E bvba
  Antwerpen
 2. 15-01Project Manager België
  FAME Travel Designers
  Antwerpen
 3. 10-01Assembleur
  PresTop Rental
  Noord-Brabant