Experience 2017: Haal meer uit je eventsExperience 2017: Haal meer uit je events

Op 26 oktober 2017 vindt in de RAI Amsterdam, Experience 2017 plaats. Een kennis evenement met als thema: 'Haal meer uit je events'.

 

Organisator Lost Exhibitors plant alvast enekele toonaangevende keynotes op het gebeid van experience marketing. Je mag je dus verwachten aan boeiende presentaties en discussies. De doelgroep van het evenement zijn sales-, marketing-, data- en eventmanagers.

 

"Beurzen, evenementen en congressen worden vaak door bedrijven ad-hoc ingezet, zonder dat voldoende of niet bekend is wat het uiteindelijke rendement is. Dit is vaak zonde van de investering en eigenlijk onnodig, mits je juiste kanalen geïntegreerd worden ingezet. Tijdens het kennis- en inspiratie event Experience 2017, wordt voor de deelnemers in één middag inzichtelijk hoe zij met behulp van het nieuwe BOEC marketingmix- en salesmodel meer omzetgroei, met experience marketing kunnen realiseren", vertelt Mike Stern.

 

"Met een optimale intergratie van Business Intelligence , Online- en Virtuele Marketing, Experience Marketing en met als doel Conversie, ontdekken deelnemers hoe zij meer uit hun beurzen, congressen en events halen."

 

Zes toonaangevende sprekers van diverse (inter-)nationale bedrijven, waaronder Red Bull, Capgemini, Triple, Selecta en ExpoSalesMasters belichten vanuit hun expertisegebied de trends en toekomstontwikkelingen binnen de beurzen- en eventbranche.

 

"Leden van o.a. SMA en NCD, NIMA, Genootschap Van Eventmanagers en verschillende andere brancheorganisaties en partners krijgen korting. Het event wordt vanuit het NIMA met 4 PE punten geaccrediteerd. De deelnemers ontvangen tijdens het event een like-minded APP, waarmee zij niet alleen kunnen netwerken, maar ook direct het BOEC marketingmix- en salesmodel in de praktijk kunnen toepassen."


www.experience2017.nl

15-09-2017

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe bouw je een efficiënt eventteam dat graag voor jou werkt?Hoe bouw je een efficiënt eventteam dat graag voor jou werkt?
Spectaculair: Boom met 138.000 LED lampjesSpectaculair: Boom met 138.000 LED lampjes
Brakrock Ecofest, een 'schoon' festival in een groene omgeving!Brakrock Ecofest, een 'schoon' festival in een groene omgeving!
Advertenties

In de kijker

Huis Happaert

Huis Happaert

Een verborgen parel in het hartje van Antwerpen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-09Sales Manager eventplanner.be - België
  Pink Minds Media bvba
  Antwerpen
 2. 11-09Sales/Account Manager
  Kortrijk XPO nv
  West-Vlaanderen
 3. 22-08Planner (Brussel)
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]