15.000m2 Veldeman tenten voor Libelle Zomerweek



15.000m2 Veldeman tenten voor Libelle Zomerweek

Van 15 tot en met 21 mei was het weer gezelligheid troef op het strand van Almere. Naar jaarlijkse gewoonte organiseerden uitgeverij Sanoma Media Netherlands in samenwerking met LOC7000 de Libelle Zomerweek, een van de grootste buitenbeurzen in Nederland die dit jaar in het thema stond van 'het Grote Geluk'. Meer dan 80.000 'bezoeksters' genoten er van een heerlijk dagje shoppen met leuke worshops, modeshows, optredens, ...

 

Veldeman was voor het 14e jaar op rij trotse partner van het event en bouwde er een tentendorp van 15.000m² dat onderdak bood aan 350 exposanten en diverse eet- en drinkgelegenheden. "Dankzij de jarenlange samenwerking hebben we uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd die ons in staat stelt mee te denken met de organisatie en dit omvangrijke project met al zijn uitdagingen tot een goed einde te brengen. De specifieke weersomstandigheden, met soms hevige rukwinden, en het complexe terrein zorgen immers voor een extra challenge bij de bouw van dit project. Een goede coördinatie en opvolging binnen het Veldeman team (montageteam - project management - verkoop) zorgen ervoor dat de strakke planning gerespecteerd wordt. Zo wordt het volledige dorp op slechts 3 weken tijd gebouwd."

 

Waarom LOC7000 en Sanoma elk jaar voor Veldeman kiezen? "Omwille van de gunstige prijs/kwaliteitverhouding, de prettige samenwerking en de flexibiliteit."

 

In april won Libelle Zomerweek nog de award voor Cross Media Event van het Jaar. Het event werd geroemd voor het jarenlange bestaan, de doorontwikkeling en het feit dat het na jaren nog altijd zorgt voor de overbrugging van de 'oude' en nieuwe generatie Libelle-fans. Crossmediaal gezien gebruikt Libelle niet enkel het magazine en het event, maar ook Libelle TV en VR video's. Bekijk hier enkele sfeerbeelden van de vorige editie van het evenement:

 


www.veldemangroup.be

advertorial19-05-2017

Comments

Meld je hier aan om te reageren



Lees ook

Event-oplossingen vinden en testen zonder creatief te zijnEvent-oplossingen vinden en testen zonder creatief te zijn
Hoe bouw je een efficiënt eventteam dat graag voor jou werkt?Hoe bouw je een efficiënt eventteam dat graag voor jou werkt?
Experience 2017: Haal meer uit je eventsExperience 2017: Haal meer uit je events
Advertenties

In de kijker

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Wie verdient het 'eventplanner Certificate of Excellence'? Help jouw favoriet op weg met een review.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-09Sales Manager eventplanner.be - België
  Pink Minds Media bvba
  Antwerpen
 2. 11-09Sales/Account Manager
  Kortrijk XPO nv
  West-Vlaanderen
 3. 22-08Planner (Brussel)
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]