Papendal, unieke combinatie topsport en businessPapendal, unieke combinatie topsport en business

Bij Hotel Papendal - het sport- en meetingcomplex van Nederland - is de aanwezigheid van topsport voelbaar én zichtbaar, maar er gebeurt heel veel meer dan sport alleen. Tijd om Papendal als evenementenlocatie te leren kennen.

 

Als thuisbasis van NOC*NSF is Papendal al jaren een inspirerende omgeving. Niet alleen voor (top)sporters die hun prestaties naar een nog hoger plan willen tillen, maar ook voor zakelijke gasten. "Hoewel Hotel Papendal in het hart van het bekende topsportcentrum ligt, gebeurt er hier heel veel meer. Juíst ook zakelijke gasten kunnen terecht op Papendal. Of je bijeenkomst nu wel of geen link met sport heeft, iedereen is welkom!", vertelt Rebecca Goei.

 

 

Unieke combinatie zakenleven en topsport

De unieke combinatie van business en topsport maakt van Hotel Papendal de perfecte locatie voor een energieke meeting. Het moderne hotel wordt dan ook veel gebruikt voor zakelijke congressen, opleidingen en vergaderingen. Het geheim van deze verfrissende locatie is de combinatie tussen een prettige groene werkomgeving, een perfecte nachtrust en heerlijk gezond eten.

 

 

Niets is te gek

"Zo organiseren wij op Papendal al zes jaar de UCI BMX Supercross World Cup, maar in 2017 wordt groter dan ooit uitgepakt. Van vrijdag 5 tot en met zondag 7 mei 2017 wordt er aan de BMX World Cup op Papendal een heus Muziek- en Foodtruckfestival én een Fiets- en Mountainbike fietstocht vanaf Papendal door de provincie Gelderland toegevoegd."

 

Dit unieke sportieve event wordt gecombineerd met aantrekkelijke BMX World Cup business arrangementen, zoals een VIP Lounge, Business Lounge, een Business meeting en Seminar arrangement. Ook is het mogelijk een Bedrijventeam voor de Holland Classic en Mountainbike Toertocht samen te stellen. Tenslotte biedt Papendal de mogelijkheid BMX-ers Jelle van Gorkom (won de een zilveren Olympische medaille) en wereldkampioen Niek Kimmann clinics te laten verzorgen. Zo krijgt jouw bijeenkomst toch een sportief tintje!

 

 

Facts & Figures

 • Van 4 tot 3500 gasten
 • 30 multi-inzetbare zalen
 • 151 hotelkamers
 • Evenemententerrein van 71 hectare geschikt voor 10.000+ mensen.

www.papendal.nl

advertorial21-04-2017

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

TIP! - Haal meer uit de sprekers op je eventTIP! - Haal meer uit de sprekers op je event
Hoe de deeleconomie de evenementensector zal veranderenHoe de deeleconomie de evenementensector zal veranderen
Hoe je een sterk World Café kan organiseren en runnenHoe je een sterk World Café kan organiseren en runnen
Advertenties

In de kijker

Neptunus

Neptunus

De specialist in tenten voor evenementen en demontabel bouwen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-04Sales/acount manager met ervaring
  Kortrijk XPO nv
  West-Vlaanderen
 2. 05-04Stagiaire event medewerker (m/v)
  Perfect+ Event Productions
  West-Vlaanderen
 3. 28-03Sales/account manager met ervaring
  Kortrijk Xpo Meeting Center
  Antwerpen