Oostende, de koningin der eventsteden

Oostende, de koningin der eventsteden

Zoete herinneringen aan Oostende als vakantiestad aan het Noordzeestrand? Jazeker! Maar wist je dat Oostende ook een ruim aanbod heeft aan eventlocaties en verrassende venues waar een evenement, vergadering of teambuilding net dat extra meer krijgt?

 

Duik met ons in een zee van mogelijkheden.

 

Groots event? This is the place to be

Het Kursaal Oostende is één van de grootste en best uitgeruste congres- en concertzalen van België. Het schitterende auditorium biedt ruimte voor zo'n 2.200 personen. Er zijn 4 multifunctionele zalen en 1 meetingcenter met 6 volledig uitgeruste zalen waar 20 tot 200 gasten professioneel kunnen vergaderen.


Vergaderen op verplaatsing

Je plant een iets kleiner seminarie? Dan kan je terecht in onder meer hotel Andromeda, Bero of Thermae Palace. Deze viersterren seminariehotels beschikken naast moderne, ruime kamers eveneens over prima uitgeruste seminariezalen. Vergaderingen van 5 tot 300 personen zijn perfect mogelijk. Oostende heeft trouwens het grootste aanbod aan 3- en 4-sterrenhotels aan de kust. Volop keuze dus.

 

Terug in de tijd naar Napoleon

Niet echt natuurlijk. Maar de Franse generaal liet Oostende wel een uniek fort na, het Fort Napoleon. Op de verschillende verdiepingen is meer dan voldoende ruimte voor tal van eigentijdse culturele activiteiten en teambuildingprogramma's. Ook voor het organiseren van recepties, productlanceringen, familiedagen, bedrijfsfeesten of seminaries is het Fort een buitengewone plek. Op het dakterras is er het adembenemend zicht op zee en duinen en het restaurant zorgt voor de innerlijke mens.

 

Teambuilding to the rescue!

Oostende staat bekend voor de vele mogelijkheden op het vlak van teambuildingactiviteiten. Denk strandspelen, city games, locatiebezoeken, zoektochten met gokarts, safety challenges, ... Kiezen is verliezen!

 

Overtuigd van Oostende? Check het ruime aanbod eventlocaties dat de stad te bieden heeft:

www.meet-in-oostende.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Advertenties