header

Evenementenlocaties in de provincie Limburg

De origineelste evenementenlocaties in Limburg vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Limburg!

Evenementenlocaties in de provincie Limburg

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.9/10. Gebaseerd op 9 reviews over bedrijven in de categorie 'Evenementenlocaties in de provincie Limburg'.
 • TerraPaviljoen

  TerraPaviljoen

  Fijne, professionele samenwerking

  TerraPaviljoen is een belangrijk onderdeel van een nieuw televisieprogramma voor de Belgische, commerciële televisie.
  Het is altijd prettig samenwerken met Femke en haar team.
  Het paviljoen is een eyecatcher en grote meerwaarde voor ons programma.

  Anne Neves - 100.000Volts.TV - 02/08/2018

 • TerraPaviljoen

  TerraPaviljoen

  Uitstekende samenwerking

  Afgelopen winter voor het eerst samengewerkt met Terrapaviljoen, een uitstekende samenwerking met Femke en voor opdrachtgever een verassend concept wat we middels styling en decoratie ook naar buiten hebben doorgetrokken.
  Ik heb Femke leren kennen als een kundig en flexibel persoon waarmee het prettig samenwerken is.
  Het concept is zorgt gegarandeerd voor een unieke beleving bij iedere opdrachtgever.

  - van Eeghem Catering - 03/07/2018

 • TerraPaviljoen

  TerraPaviljoen

  Terrapaviljoen maakt het compleet!

  Voor de opening van ons pand heb ik Terra ingeschakeld en zij heeft alles tot in de puntjes goed verzorgd. Het terrapaviljoen was daarbij een mooie aanvulling en maakte het plaatje compleet deze avond. Ze voelde goed aan wat ik wilde met de opening en heb fijn samengewerkt met haar.

  Heidelinde Twigt - in-lite design BV - 19/06/2018

 • TerraPaviljoen

  TerraPaviljoen

  Altijd prettig werken met TerraPaviljoen

  We hebben met onze bedrijven BBA Pumps BV en Distrimex Pompen & Service BV een paar evenementen gedaan met TerraPaviljoen (zowel nationaal als internationaal). Het is gewoon prettig werken met Terra en onze gasten zijn altijd heel enthousiast over de chique promotie trailer.

  Henno Schothorst - BBA Pumps BV - 12/06/2018

Evenementenlocaties in de provincie Limburg

Ben je op zoek naar een evenementenlocatie in Limburg? eventplanner.be helpt je verder. In onderstaande overzicht vind je direct alle evenementenlocaties in Limburg (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Limburg

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een evenementenlocatie in Limburg. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een overzicht van alle evenementenlocaties in de buurt van Limburg. Voor 'evenementenlocatie Limburg' hebben we momenteel 26 alternatieven.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de spotlight.

Relevante links: Evenementenlocaties in 's Gravenvoeren, Evenementenlocaties in Alken, Evenementenlocaties in As, Evenementenlocaties in Beringen, Evenementenlocaties in Beverlo, Evenementenlocaties in Bilzen, Evenementenlocaties in Bocholt, Evenementenlocaties in Boorsem, Evenementenlocaties in Borgloon, Evenementenlocaties in Bree, Evenementenlocaties in Diepenbeek, Evenementenlocaties in Dilsen-Stokkem, Evenementenlocaties in Eksel, Evenementenlocaties in Genk, Evenementenlocaties in Gingelom, Evenementenlocaties in Guigoven, Evenementenlocaties in Halen, Evenementenlocaties in Ham, Evenementenlocaties in Hamont-Achel, Evenementenlocaties in Hasselt, Evenementenlocaties in Hechtel-Eksel, Evenementenlocaties in Heers, Evenementenlocaties in Heppen, Evenementenlocaties in Herk-de-Stad, Evenementenlocaties in Herstappe, Evenementenlocaties in Herten, Evenementenlocaties in Heusden-Zolder, Evenementenlocaties in Hoelbeek, Evenementenlocaties in Hoeselt, Evenementenlocaties in Houthalen-Helchteren, Evenementenlocaties in Kermt, Evenementenlocaties in Kinrooi, Evenementenlocaties in Koersel, Evenementenlocaties in Kortessem, Evenementenlocaties in Kuringen, Evenementenlocaties in Lanaken, Evenementenlocaties in Leopoldsburg, Evenementenlocaties in Lommel, Evenementenlocaties in Lummen, Evenementenlocaties in Maaseik, Evenementenlocaties in Maasmechelen, Evenementenlocaties in Martenslinde, Evenementenlocaties in Meeuwen-Gruitrode, Evenementenlocaties in Muizen, Evenementenlocaties in Neerpelt, Evenementenlocaties in Niel-bij-As, Evenementenlocaties in Nieuwerkerken, Evenementenlocaties in Opglabbeek, Evenementenlocaties in Overpelt, Evenementenlocaties in Paal, Evenementenlocaties in Peer, Evenementenlocaties in Rekem, Evenementenlocaties in Remersdaal, Evenementenlocaties in Riemst, Evenementenlocaties in Schalkhoven, Evenementenlocaties in Sint-Pieters-Voeren, Evenementenlocaties in Sint-Truiden, Evenementenlocaties in Stevoort, Evenementenlocaties in Tessenderlo, Evenementenlocaties in Teuven, Evenementenlocaties in Tongeren, Evenementenlocaties in Ulbeek, Evenementenlocaties in Velm, Evenementenlocaties in Vliermaal, Evenementenlocaties in Vliermaalroot, Evenementenlocaties in Voeren, Evenementenlocaties in Wellen, Evenementenlocaties in Wilderen, Evenementenlocaties in Wimmertingen, Evenementenlocaties in Wintershoven, Evenementenlocaties in Zonhoven, Evenementenlocaties in Zutendaal, Congreslocatie in de provincie Limburg, Feestzalen in de provincie Limburg, Trouwlocaties in de provincie Limburg, Vergaderzalen in de provincie Limburg

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!