header

Evenementenlocaties in Hasselt

De beste evenementenlocaties in Hasselt vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Hasselt!

Evenementenlocaties in Hasselt

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Radisson Blu Hotel Hasselt

Radisson Blu Hotel Hasselt

Schrijf review 0.9 km

Het Radisson Blu Hotel, Hasselt is het hoogste hotel van de stad. Dankzij onze Sky Lounge kan u genieten van een geweldig uitzicht over de stad. Naast de uitstekende locatie zijn onze 126 kamers en suites verfijnd ingericht in de geest van de Belgische sc

No Photo Available

Grenslandhallen vzw

Schrijf review 1.9 km

Grenslandhallen van Hasselt: een uniek multifunctioneel evenementencomplex. Haast elk evenement kan op deze locatie plaatsvinden.

Versuz

Versuz

Schrijf review 1.9 km
Ethias Arena Hasselt

Ethias Arena Hasselt

Schrijf review 1.9 km

De Ethias Arena is de grootste evenementenhal van de Grenslandhallen en dus ideaal voor het organiseren van massa-evenementen.

Ethias Theater Hasselt

Ethias Theater Hasselt

Schrijf review 1.9 km

Het Congrestheater, de vroegere Hal 4 van de Grenslandhallen, werd in de zomer van 2013 grondig verbouwd tot een state-of-the-art muziektheater dat bij de start van het nieuwe seizoen tot Ethias Theater werd omgedoopt.

GT Lounge

GT Lounge

Schrijf review 9.7 km
Paardenstallen

Paardenstallen

Schrijf review 12 km
Watt17 part of Witti Group

Watt17 part of Witti Group

Schrijf review 13.1 km

De mijn van Heusden-Zolder. In de schaduw van de statige schachtbok ligt een geklasseerd industrieel gebouw: de voormalige elektriciteitscentrale die ooit de hele mijnsite in beweging zette. Vandaag hangt er nog altijd elektriciteit in de lucht.

Martin's Rentmeesterij

Martin's Rentmeesterij

Schrijf review 15.1 km
't Speelhof

't Speelhof

Schrijf review 15.3 km
Thor Central

Thor Central

Schrijf review 15.7 km
Stayen nv

Stayen nv

Schrijf review 17.3 km

Stayen is het multifunctionele stadion van voetbalclub Sint-Truiden. Met meer dan 4000m² aan polyvalente zalen, 77 hotelkamers en 1000 parkeerplaatsen is het dé locatie voor kleine of grote bedrijfsevents.

Landal Mooi Zutendaal

Landal Mooi Zutendaal

Schrijf review 17.8 km

Landal Mooi Zutendaal is 1 van de locaties van Landal Business Line. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje gecombineerd met teambuilding, cater

Sint-Jansbergklooster

Sint-Jansbergklooster

Schrijf review 18.5 km

Evenementenlocaties in Hasselt

Op zoek naar een evenementenlocatie in Hasselt? eventplanner.be helpt je verder. Op deze pagina vind je razendsnel alle evenementenlocaties in Hasselt (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Hasselt

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een evenementenlocatie in Hasselt. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een overzicht van alle evenementenlocaties in de buurt van Hasselt. Voor 'evenementenlocatie Hasselt' hebben we momenteel 14 mogelijkheden.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de spotlight.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie Limburg, Congreslocatie in Hasselt, Feestzalen in Hasselt, Trouwlocaties in Hasselt, Vergaderzalen in Hasselt

Filters

Sorteer op afstand

Rond Hasselt

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties