header

Alle evenementenlocaties in Hasselt op een rij

De beste evenementenlocaties in Hasselt vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 14+ unieke evenementenlocaties in Hasselt. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste evenementenlocaties in Hasselt

Radisson Blu Hotel Hasselt

Radisson Blu Hotel Hasselt

Schrijf review Hasselt (0.9 km)

Het Radisson Blu Hotel, Hasselt is het hoogste hotel van de stad. Dankzij onze Sky Lounge kan u genieten van een geweldig uitzicht over de stad. Naast de uitstekende locatie zijn onze 126 kamers en suites verfijnd ingericht in de geest van de Belgische sc

No Photo Available

Grenslandhallen vzw

Schrijf review Hasselt (1.9 km)

Grenslandhallen van Hasselt: een uniek multifunctioneel evenementencomplex. Haast elk evenement kan op deze locatie plaatsvinden.

Versuz

Versuz

Schrijf review Hasselst (1.9 km)
Ethias Arena Hasselt

Ethias Arena Hasselt

Schrijf review Hasselt (1.9 km)

De Ethias Arena is de grootste evenementenhal van de Grenslandhallen en dus ideaal voor het organiseren van massa-evenementen.

Ethias Theater Hasselt

Ethias Theater Hasselt

Schrijf review Hasselt (1.9 km)

Het Congrestheater, de vroegere Hal 4 van de Grenslandhallen, werd in de zomer van 2013 grondig verbouwd tot een state-of-the-art muziektheater dat bij de start van het nieuwe seizoen tot Ethias Theater werd omgedoopt.

GT Lounge

GT Lounge

Schrijf review Heusden Zolder (9.7 km)
Paardenstallen

Paardenstallen

Schrijf review Genk (12 km)
Watt17 part of Witti Group

Watt17 part of Witti Group

Schrijf review Heusden-Zolder (13.1 km)

De mijn van Heusden-Zolder. In de schaduw van de statige schachtbok ligt een geklasseerd industrieel gebouw: de voormalige elektriciteitscentrale die ooit de hele mijnsite in beweging zette. Vandaag hangt er nog altijd elektriciteit in de lucht.

Martin's Rentmeesterij

Martin's Rentmeesterij

Schrijf review Bilzen (15.1 km)
't Speelhof

't Speelhof

Schrijf review Sint-Truiden (15.3 km)
Thor Central

Thor Central

Schrijf review Genk (15.7 km)
Stayen nv

Stayen nv

Schrijf review Sint-Truiden (17.3 km)

Stayen is het multifunctionele stadion van voetbalclub Sint-Truiden. Met meer dan 4000m² aan polyvalente zalen, 77 hotelkamers en 1000 parkeerplaatsen is het dé locatie voor kleine of grote bedrijfsevents.

Landal Mooi Zutendaal

Landal Mooi Zutendaal

Schrijf review Zutendaal (17.8 km)

Landal Mooi Zutendaal is 1 van de locaties van Landal Business Line. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje gecombineerd met teambuilding, cater

Sint-Jansbergklooster

Sint-Jansbergklooster

Schrijf review Halen (18.5 km)

Top evenementenlocaties in Hasselt

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Hasselt? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Hasselt dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Hasselt

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Hasselt. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Hasselt was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie Limburg, Congreslocatie in Hasselt, Feestzalen in Hasselt, Trouwlocaties in Hasselt, Vergaderzalen in Hasselt

Jouw evenementenlocatie in Hasselt toevoegen

Goed nieuws! Baad je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Hasselt. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

    Hasselt

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties