header

Evenementenlocaties in Herten

De mooiste evenementenlocaties in Herten vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Herten!

Evenementenlocaties in Herten

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

't Speelhof

't Speelhof

Schrijf review 9.8 km
Radisson Blu Hotel Hasselt

Radisson Blu Hotel Hasselt

Schrijf review 11.3 km

Het Radisson Blu Hotel, Hasselt is het hoogste hotel van de stad. Dankzij onze Sky Lounge kan u genieten van een geweldig uitzicht over de stad. Naast de uitstekende locatie zijn onze 126 kamers en suites verfijnd ingericht in de geest van de Belgische sc

Stayen nv

Stayen nv

Schrijf review 11.7 km

Stayen is het multifunctionele stadion van voetbalclub Sint-Truiden. Met meer dan 4000m² aan polyvalente zalen, 77 hotelkamers en 1000 parkeerplaatsen is het dé locatie voor kleine of grote bedrijfsevents.

No Photo Available

Grenslandhallen vzw

Schrijf review 12.1 km

Grenslandhallen van Hasselt: een uniek multifunctioneel evenementencomplex. Haast elk evenement kan op deze locatie plaatsvinden.

Versuz

Versuz

Schrijf review 12.1 km
Ethias Arena Hasselt

Ethias Arena Hasselt

Schrijf review 12.1 km

De Ethias Arena is de grootste evenementenhal van de Grenslandhallen en dus ideaal voor het organiseren van massa-evenementen.

Ethias Theater Hasselt

Ethias Theater Hasselt

Schrijf review 12.1 km

Het Congrestheater, de vroegere Hal 4 van de Grenslandhallen, werd in de zomer van 2013 grondig verbouwd tot een state-of-the-art muziektheater dat bij de start van het nieuwe seizoen tot Ethias Theater werd omgedoopt.

Martin's Rentmeesterij

Martin's Rentmeesterij

Schrijf review 13.3 km
De Beekhoeve

De Beekhoeve

Schrijf review 18.5 km
GT Lounge

GT Lounge

Schrijf review 18.7 km

Evenementenlocaties in Herten

Ben je op zoek naar een evenementenlocatie in Herten? eventplanner.be heeft de oplossing. In onderstaande overzicht vind je direct alle evenementenlocaties in Herten (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Herten

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een evenementenlocatie in Herten. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een lijst van alle evenementenlocaties in de buurt van Herten. Voor 'evenementenlocatie Herten' hebben we momenteel 10 alternatieven.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de kijker.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie Limburg, Congreslocatie in Herten, Feestzalen in Herten, Trouwlocaties in Herten, Vergaderzalen in Herten

Filters

Sorteer op afstand

Rond Herten

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties