header

Congreslocatie in Herten

De beste congreslocatie in Herten vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete congreslocatie in Herten!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'Congreslocatie in Herten'.
 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Proclamatie Hogeschool PXL @Kinepolis Hasselt

  We kiezen jaar na jaar voor Kinepolis Hasselt als locatie voor onze proclamatie. Tijdens het weekend ontvangen we ongeveer 5000 gasten. Zo'n event kan je enkel organiseren door te kiezen voor een geschikte locatie, met alle nodige voorzieningen en ondersteuning ter plekke.

  Caroline Stevens - PXL-Congress - 27/08/2019

 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Flexibel eventbedrijf

  Kinepolis Hasselt is een eventbedrijf waar men een brede waaier aan B2B-events kan organiseren. Zowel in de filmzaal, foyer als wandelgangen is van alles mogelijk. Wij houden hier jaarlijks onze ploegvoorstelling aan het begin van het nieuwe seizoen met om en bij de 300 gasten. De opvolging is zeer goed en professioneel.

  Bob Vanderheyden - Hubo Limburg United - 16/07/2019

 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Hele aangename samenwerking met Kinepolis Hasselt

  Aan het begin van het nieuwe basketbalseizoen doen wij steevast beroep op Kinepolis Hasselt om onze nieuwe ploeg voor te stellen aan de pers en onze partners. Kinepolis is hiervoor de ideale setting omwille van de accommodatie, de ligging en de goede ondersteuning van het personeel.

  Winde Blocken - Hubo Limburg United - 16/07/2019

Congreslocatie in Herten

Ben je op zoek naar een congreslocatie in Herten? eventplanner.be helpt je verder. Hier vind je direct alle congreslocatie in Herten (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte congreslocatie!

Huur een congreslocatie in Herten

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een congreslocatie in Herten. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een lijst van alle congreslocatie in de buurt van Herten. Voor 'congreslocatie Herten' hebben we momenteel 6 mogelijkheden.

Jouw congreslocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw congreslocatie in de kijker.

Relevante links: Congreslocatie in de provincie Limburg, Evenementenlocaties in Herten, Feestzalen in Herten, Trouwlocaties in Herten, Vergaderzalen in Herten

Filters

Sorteer op afstand

Rond Herten

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties