header

Evenementenlocaties in Paal

De beste evenementenlocaties in Paal vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Paal!

Evenementenlocaties in Paal

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

GT Lounge

GT Lounge

Schrijf review 9 km
Sint-Jansbergklooster

Sint-Jansbergklooster

Schrijf review 10.4 km
Watt17 part of Witti Group

Watt17 part of Witti Group

Schrijf review 11.1 km

De mijn van Heusden-Zolder. In de schaduw van de statige schachtbok ligt een geklasseerd industrieel gebouw: de voormalige elektriciteitscentrale die ooit de hele mijnsite in beweging zette. Vandaag hangt er nog altijd elektriciteit in de lucht.

Radisson Blu Hotel Hasselt

Radisson Blu Hotel Hasselt

Schrijf review 17.9 km

Het Radisson Blu Hotel, Hasselt is het hoogste hotel van de stad. Dankzij onze Sky Lounge kan u genieten van een geweldig uitzicht over de stad. Naast de uitstekende locatie zijn onze 126 kamers en suites verfijnd ingericht in de geest van de Belgische sc

No Photo Available

Grenslandhallen vzw

Schrijf review 18.5 km

Grenslandhallen van Hasselt: een uniek multifunctioneel evenementencomplex. Haast elk evenement kan op deze locatie plaatsvinden.

Versuz

Versuz

Schrijf review 18.5 km
Ethias Arena Hasselt

Ethias Arena Hasselt

Schrijf review 18.5 km

De Ethias Arena is de grootste evenementenhal van de Grenslandhallen en dus ideaal voor het organiseren van massa-evenementen.

Ethias Theater Hasselt

Ethias Theater Hasselt

Schrijf review 18.5 km

Het Congrestheater, de vroegere Hal 4 van de Grenslandhallen, werd in de zomer van 2013 grondig verbouwd tot een state-of-the-art muziektheater dat bij de start van het nieuwe seizoen tot Ethias Theater werd omgedoopt.

Evenementenlocaties in Paal

Op zoek naar een evenementenlocatie in Paal? eventplanner.be is de place to be. Hier vind je meteen alle evenementenlocaties in Paal (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Paal

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een evenementenlocatie in Paal. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet meteen een lijst van alle evenementenlocaties in de buurt van Paal. Voor 'evenementenlocatie Paal' hebben we momenteel 8 alternatieven.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de kijker.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie Limburg, Congreslocatie in Paal, Feestzalen in Paal, Trouwlocaties in Paal, Vergaderzalen in Paal

Filters

Sorteer op afstand

Rond Paal

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties