header

Evenementenlocaties in Alken

De beste evenementenlocaties in Alken vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Alken!

Evenementenlocaties in Alken

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Radisson Blu Hotel Hasselt

Radisson Blu Hotel Hasselt

Schrijf review 6.4 km

Het Radisson Blu Hotel, Hasselt is het hoogste hotel van de stad. Dankzij onze Sky Lounge kan u genieten van een geweldig uitzicht over de stad. Naast de uitstekende locatie zijn onze 126 kamers en suites verfijnd ingericht in de geest van de Belgische sc

No Photo Available

Grenslandhallen vzw

Schrijf review 7.9 km

Grenslandhallen van Hasselt: een uniek multifunctioneel evenementencomplex. Haast elk evenement kan op deze locatie plaatsvinden.

Versuz

Versuz

Schrijf review 7.9 km
Ethias Arena Hasselt

Ethias Arena Hasselt

Schrijf review 7.9 km

De Ethias Arena is de grootste evenementenhal van de Grenslandhallen en dus ideaal voor het organiseren van massa-evenementen.

Ethias Theater Hasselt

Ethias Theater Hasselt

Schrijf review 7.9 km

Het Congrestheater, de vroegere Hal 4 van de Grenslandhallen, werd in de zomer van 2013 grondig verbouwd tot een state-of-the-art muziektheater dat bij de start van het nieuwe seizoen tot Ethias Theater werd omgedoopt.

't Speelhof

't Speelhof

Schrijf review 9.3 km
Stayen nv

Stayen nv

Schrijf review 11.3 km

Stayen is het multifunctionele stadion van voetbalclub Sint-Truiden. Met meer dan 4000m² aan polyvalente zalen, 77 hotelkamers en 1000 parkeerplaatsen is het dé locatie voor kleine of grote bedrijfsevents.

GT Lounge

GT Lounge

Schrijf review 11.9 km
Sint-Jansbergklooster

Sint-Jansbergklooster

Schrijf review 16.8 km
Martin's Rentmeesterij

Martin's Rentmeesterij

Schrijf review 17 km
Watt17 part of Witti Group

Watt17 part of Witti Group

Schrijf review 17.6 km

De mijn van Heusden-Zolder. In de schaduw van de statige schachtbok ligt een geklasseerd industrieel gebouw: de voormalige elektriciteitscentrale die ooit de hele mijnsite in beweging zette. Vandaag hangt er nog altijd elektriciteit in de lucht.

Paardenstallen

Paardenstallen

Schrijf review 17.9 km
De Beekhoeve

De Beekhoeve

Schrijf review 18.5 km

Evenementenlocaties in Alken

Op zoek naar een evenementenlocatie in Alken? eventplanner.be heeft de oplossing. Hier vind je razendsnel alle evenementenlocaties in Alken (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Alken

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een evenementenlocatie in Alken. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een lijst van alle evenementenlocaties in de buurt van Alken. Voor 'evenementenlocatie Alken' hebben we momenteel 13 opties.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de kijker.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie Limburg, Congreslocatie in Alken, Feestzalen in Alken, Trouwlocaties in Alken, Vergaderzalen in Alken

Filters

Sorteer op afstand

Rond Alken

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties