header

Evenementenlocaties in Wilderen

De mooiste evenementenlocaties in Wilderen vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Wilderen!

Evenementenlocaties in Wilderen

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Stayen nv

Stayen nv

Schrijf review 2.7 km

Stayen is het multifunctionele stadion van voetbalclub Sint-Truiden. Met meer dan 4000m² aan polyvalente zalen, 77 hotelkamers en 1000 parkeerplaatsen is het dé locatie voor kleine of grote bedrijfsevents.

't Speelhof

't Speelhof

Schrijf review 3.4 km
De Beekhoeve

De Beekhoeve

Schrijf review 7.8 km
Sint-Jansbergklooster

Sint-Jansbergklooster

Schrijf review 15.5 km
Radisson Blu Hotel Hasselt

Radisson Blu Hotel Hasselt

Schrijf review 17.1 km

Het Radisson Blu Hotel, Hasselt is het hoogste hotel van de stad. Dankzij onze Sky Lounge kan u genieten van een geweldig uitzicht over de stad. Naast de uitstekende locatie zijn onze 126 kamers en suites verfijnd ingericht in de geest van de Belgische sc

GT Lounge

GT Lounge

Schrijf review 18.5 km

No Photo Available

Grenslandhallen vzw

Schrijf review 18.7 km

Grenslandhallen van Hasselt: een uniek multifunctioneel evenementencomplex. Haast elk evenement kan op deze locatie plaatsvinden.

Versuz

Versuz

Schrijf review 18.7 km
Ethias Arena Hasselt

Ethias Arena Hasselt

Schrijf review 18.7 km

De Ethias Arena is de grootste evenementenhal van de Grenslandhallen en dus ideaal voor het organiseren van massa-evenementen.

Ethias Theater Hasselt

Ethias Theater Hasselt

Schrijf review 18.7 km

Het Congrestheater, de vroegere Hal 4 van de Grenslandhallen, werd in de zomer van 2013 grondig verbouwd tot een state-of-the-art muziektheater dat bij de start van het nieuwe seizoen tot Ethias Theater werd omgedoopt.

Evenementenlocaties in Wilderen

Op zoek naar een evenementenlocatie in Wilderen? eventplanner.be is de place to be. Op deze pagina vind je meteen alle evenementenlocaties in Wilderen (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Wilderen

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een evenementenlocatie in Wilderen. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een overzicht van alle evenementenlocaties in de buurt van Wilderen. Voor 'evenementenlocatie Wilderen' hebben we momenteel 10 alternatieven.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de kijker.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie Limburg, Congreslocatie in Wilderen, Feestzalen in Wilderen, Trouwlocaties in Wilderen, Vergaderzalen in Wilderen

Filters

Sorteer op afstand

Rond Wilderen

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties