header

Alle evenementenlocaties in Tongeren op een rij

De beste evenementenlocaties in Tongeren vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 16+ unieke evenementenlocaties in Tongeren. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste evenementenlocaties in Tongeren

Martin's Rentmeesterij

Martin's Rentmeesterij

Schrijf review Bilzen (4.2 km)
Onder de brug

Onder de brug

Schrijf review Riemst (10.5 km)
Landal Mooi Zutendaal

Landal Mooi Zutendaal

Schrijf review Zutendaal (14 km)

Landal Mooi Zutendaal is 1 van de locaties van Landal Business Line. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje gecombineerd met teambuilding, cater

Rebelle Maastricht

Rebelle Maastricht

Schrijf review Maastricht (14.6 km)
Kasteel Pietersheim

Kasteel Pietersheim

Schrijf review Lanaken (15.2 km)

No Photo Available

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur

Schrijf review Maastricht (15.3 km)
MECC Maastricht bv

MECC Maastricht bv

Schrijf review Maastricht (15.6 km)

MECC Maastricht is een multifunctioneel evenementen locatie in het Bourgondische Maastricht. Wij bieden 30.000m2 vol mogelijkheden. Of het nu gaat om een vakbeurs, een conferentie, een productpresentatie of een bedrijfsfeest gaat.

No Photo Available

Grenslandhallen vzw

Schrijf review Hasselt (17.1 km)

Grenslandhallen van Hasselt: een uniek multifunctioneel evenementencomplex. Haast elk evenement kan op deze locatie plaatsvinden.

Versuz

Versuz

Schrijf review Hasselst (17.1 km)
Ethias Arena Hasselt

Ethias Arena Hasselt

Schrijf review Hasselt (17.1 km)

De Ethias Arena is de grootste evenementenhal van de Grenslandhallen en dus ideaal voor het organiseren van massa-evenementen.

Ethias Theater Hasselt

Ethias Theater Hasselt

Schrijf review Hasselt (17.1 km)

Het Congrestheater, de vroegere Hal 4 van de Grenslandhallen, werd in de zomer van 2013 grondig verbouwd tot een state-of-the-art muziektheater dat bij de start van het nieuwe seizoen tot Ethias Theater werd omgedoopt.

No Photo Available

La Fabrik

Schrijf review Herstal (17.4 km)
Radisson Blu Hotel Hasselt

Radisson Blu Hotel Hasselt

Schrijf review Hasselt (17.5 km)

Het Radisson Blu Hotel, Hasselt is het hoogste hotel van de stad. Dankzij onze Sky Lounge kan u genieten van een geweldig uitzicht over de stad. Naast de uitstekende locatie zijn onze 126 kamers en suites verfijnd ingericht in de geest van de Belgische sc

No Photo Available

Espace Georges Truffaut

Schrijf review Liège (19.4 km)
Paardenstallen

Paardenstallen

Schrijf review Genk (19.6 km)

No Photo Available

La Mi'Lune

Schrijf review Bressoux (19.8 km)

Top evenementenlocaties in Tongeren

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Tongeren? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Tongeren dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Tongeren

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Tongeren. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Tongeren was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie Limburg, Congreslocatie in Tongeren, Feestzalen in Tongeren, Trouwlocaties in Tongeren, Vergaderzalen in Tongeren

Jouw evenementenlocatie in Tongeren toevoegen

Goed nieuws! Baad je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Tongeren. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

    Tongeren

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties