header

Evenementenlocaties in Wintershoven

De mooiste evenementenlocaties in Wintershoven vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Wintershoven!

Evenementenlocaties in Wintershoven

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Martin's Rentmeesterij

Martin's Rentmeesterij

Schrijf review 7.7 km

No Photo Available

Grenslandhallen vzw

Schrijf review 9.7 km

Grenslandhallen van Hasselt: een uniek multifunctioneel evenementencomplex. Haast elk evenement kan op deze locatie plaatsvinden.

Versuz

Versuz

Schrijf review 9.7 km
Ethias Arena Hasselt

Ethias Arena Hasselt

Schrijf review 9.7 km

De Ethias Arena is de grootste evenementenhal van de Grenslandhallen en dus ideaal voor het organiseren van massa-evenementen.

Ethias Theater Hasselt

Ethias Theater Hasselt

Schrijf review 9.7 km

Het Congrestheater, de vroegere Hal 4 van de Grenslandhallen, werd in de zomer van 2013 grondig verbouwd tot een state-of-the-art muziektheater dat bij de start van het nieuwe seizoen tot Ethias Theater werd omgedoopt.

Radisson Blu Hotel Hasselt

Radisson Blu Hotel Hasselt

Schrijf review 9.8 km

Het Radisson Blu Hotel, Hasselt is het hoogste hotel van de stad. Dankzij onze Sky Lounge kan u genieten van een geweldig uitzicht over de stad. Naast de uitstekende locatie zijn onze 126 kamers en suites verfijnd ingericht in de geest van de Belgische sc

Landal Mooi Zutendaal

Landal Mooi Zutendaal

Schrijf review 14.9 km

Landal Mooi Zutendaal is 1 van de locaties van Landal Business Line. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje gecombineerd met teambuilding, cater

Paardenstallen

Paardenstallen

Schrijf review 15.4 km
't Speelhof

't Speelhof

Schrijf review 15.8 km
Onder de brug

Onder de brug

Schrijf review 16.4 km
Stayen nv

Stayen nv

Schrijf review 17.7 km

Stayen is het multifunctionele stadion van voetbalclub Sint-Truiden. Met meer dan 4000m² aan polyvalente zalen, 77 hotelkamers en 1000 parkeerplaatsen is het dé locatie voor kleine of grote bedrijfsevents.

Thor Central

Thor Central

Schrijf review 18 km
Kasteel Pietersheim

Kasteel Pietersheim

Schrijf review 18.2 km
GT Lounge

GT Lounge

Schrijf review 18.6 km
Rebelle Maastricht

Rebelle Maastricht

Schrijf review 19.8 km

Evenementenlocaties in Wintershoven

Ben je op zoek naar een evenementenlocatie in Wintershoven? eventplanner.be heeft de oplossing. In onderstaande overzicht vind je meteen alle evenementenlocaties in Wintershoven (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Wintershoven

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een evenementenlocatie in Wintershoven. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een overzicht van alle evenementenlocaties in de buurt van Wintershoven. Voor 'evenementenlocatie Wintershoven' hebben we momenteel 15 mogelijkheden.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de kijker.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie Limburg, Congreslocatie in Wintershoven, Feestzalen in Wintershoven, Trouwlocaties in Wintershoven, Vergaderzalen in Wintershoven

Filters

Sorteer op afstand

Rond Wintershoven

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties